17 ago 2015

Els 10 restaurants més extranys del món



1. 'Zen Cool' (Pequín, Xina)

Un restaurant decorat com una presó real al que no li falta ni un sol detall. Compta amb una estructura d'acer, a manera de presó, que serveix com a entrada i en el seu interior es poden trobar portes i finestres construïdes amb barrots i cadenes. I per si tot això et sembla poc, tot el personal que treballa en aquest establiment va vestit de pres i el menjar és servit en safates carceràries de metall o plàstic.


2. 'Dinner in the sky' (Brussel·les, Bèlgica)

La idea és molt atractiva, ja que aquesta empresa belga t'ofereix la possibilitat de degustar un suculent menú, al costat d'altres set acompanyants, mentre romans suspès a 50 metres sobre el cel d'una grua. No obstant això, aquest capritx no és apte per a totes les butxaques perquè un sopar 'des de les altures' costa al voltant de 8.000 euros.

DinnerInTheSky


3. 'Mastaurant' (Nova York, EUA)

Avís: no apte per a comensals aprensius i sensibles. Per poder menjar en aquest restaurant és necessari reservar taula amb, almenys, dos mesos d'antelació. Quan els clients arriben al local han de signar un contracte en el qual accepten una sèrie de regles com no fer fotografies ni vídeo en el seu interior, acceptar la nuesa, depilar-se la zona genital i tenir clar que "tot el que passa al Mastaurant, es queda al Mastaurant".

El secret de la seva cuina es troba que tot el menú està compost per plats preparats, parcial o totalment, amb fluids obtinguts després de la masturbació humana. Entre les seves creacions estavella destaca la pasta al pomodoro amb perles de semen endolcit, gelat de gerd a la suor o sopa de tòfones amb essència vaginal.



4. 'The Clinic' (República de Singapur)

Un altre dels restaurants asiàtics més cridaners del moment. Es pot sopar en cadires de rodes al voltant d'una taula de quiròfan o beure un dolç suc en una borsa de sèrum d'hospital. L'entrada al local es realitza a través d'una zona que reprodueix la sensació de les fredes sales d'espera d'urgències i les diferents sales tenen noms curiosos com a Morfina o Àntrax. Compte també amb una barra de bar en la qual podràs prendre una copa en bona companyia, mentre et sentis en les seves butaques amb forma de pastilla.



5. 'Cabbages and condoms' (Tailàndia)

Si, estàs llegint bé. El nom d'aquesta cadena de restaurants significa 'Cols i condons', per la qual cosa és fàcil endevinar quin és la seva temàtica. La decoració de l'establiment és una miqueta peculiar; hi ha preservatius per totes les parets i les catifes estan fabricades amb làtex reciclat. A més, una part dels seus beneficis obtinguts és destinada a diverses associacions que treballen en la recerca i ajuda a persones amb VIH.

6. 'Dans le noir' (Barcelona i Paris)

La revolució culinària ha arribat a Barcelona, amb aquest restaurant la peculiaritat del qual és que tot el seu interior es troba completament a les fosques. El seu objectiu és potenciar la resta de sentits, deixant de costat la vista, cedint el seu espai al sabor, olor i textura dels aliments. A més, perquè tota aquesta nova experiència sigui molt més plaent, els comensals hauran de deixar el seu telèfon mòbil i el seu rellotge en l'entrada del menjador, aconseguint així que s'oblidin per unes hores de la referència temporal.

Com a dada curiosa, tots els cambrers que treballen en el lloc són invidents perquè l'establiment va sorgir amb la idea que les persones cegues també poden treballar al món de la restauració.




7. 'Eet-ha' (Illes Maldives)

Situat a cinc metres sota el nivell del mar, en ple oceà Índic, aquest exclusiu establiment pertany a la cadena hotelera Hilton i és el primer restaurant submarí del món. Les seves instal·lacions ofereixen als visitants la possibilitat de gaudir d'una vista panoràmica de 270 graus del fons de l'oceà mentre degusta un elaborat menú amb el peix com a ingredient principal.


8. 'The Marton' (Taipei, Xina)

El concepte és clar i senzill. El seu funcionament està basat en un lavabo gegant, és a dir, estar menjant mentre romans assegut sobre un excusat que substitueix a les tradicionals cadires. En el local pots trobar diversos dissenys de vàters, a gust del consumidor, per gaudir d'un plat servit en una tassa de vàter. Com a consell, no és el lloc més apropiat per a un sopar romàntic o per a la celebració d'esdeveniments familiars de gran importància.

themarton


9. 'Restaurant taüt' (Polònia)

Es tracta del restaurant integrat en el major taüt del món i es troba a la ciutat de Truskavets, prop de la frontera amb Polònia. Sota el nom de 'Eternitat', aquest bressol de la 'gastronomia fúnebre' ofereix un menú que inclou amanides 'quaranta dies' —fent referència als dies de duel— i el seu plat més demandat: "Anem a complir al paradís", que segons els seus creadors és una recepta que incita a la mala sort. Si ho desitges, també pots sol·licitar espelmes individuals en cada taula, per contribuir a aquesta tètrica ambientació.



10. 'Heart attack Grill' (Arizona, EUA)

No apte per a vegetarians o vegans. Si estàs cansat del menjar 'light', has d'anar a aquest lloc i demanar-te una de les seves hamburgueses, l'eslògan de les quals és "un sabor pel qual val la pena morir". Aquest restaurant està fet per a l'infart, literalment.

Les hamburgueses anomenades 'by-pass burgers' són fregides en greix de porc i arriben a tenir fins a 8.000 calories. A més, si peses més de 150 quilos, menges gratis i si et demanes un cuadruple by-pass —amb quatre hamburgueses i t'ho aconsegueixes acabar, les cambreres et porten fins al teu cotxe en cadira de rodes. Sense paraules.


No hay comentarios:

Publicar un comentario