8 ago 2015

L'om


Puntuació: 6
 
Preu mitjà: 10 € - 20 €

C/ Alfons XII, 2. Manresa

Amb molta mandra de fer el sopar, vam sortir a menjar quelcom per Manresa. I tot anant per centre, vam decidir anar a l'Om! Lloc petitó però amb un menjador amb un encant especial. 

Anavem amb la idea de menjar poca cosa i ràpid, i hagúes sigut així de no ser per la calma dels cambrers. (Potser també exagerada, pel nostre pensament de que fos un pima pam...)

Vam demanar aigua, i dos creps:

Macarelleta: crep de sobrassada i formatge de cabra, amb un nom molt maco, i que l'hi va gran! Poca xixa, i massa fortó. Tot ell una mica extrany, no se perquè, però no te'l menjaves disfrutant. Acceptable. 


Traca:  Aquest ja era una crep més bomba! Formatge, pernil, bacó i foie. Contundent i més ple, ens el vam cruspir com si ens hi anés la vida!

Per acabar la curta vetllada, els postres:

Coca de l'avi: una flonge coca d'atmetlles, amb una bola de gelat per sobre; i acompanyat d'una massa líquida xocolata desfeta, però molt bona de sabor. Més bona de menjar, que no pas maca de vista.


Potser no va ser el lloc més indicat per a fer una sopar ràpid i imprevist, però segur que hi tornarem altra vegada i amb més calma, per disfrutar-lo com realment cal.  

Consell pel criticat: Falta una mica més de comunicació entre cuina-cambrer-client. Vam tenir un petit malentès amb la crep Traca, per falta d'informació en si hi havia o no foie, dins de la crep. Tot i que no volem fer-ne un drama.


Puntuació:

Neteja: 7 Plàtans.

Atenció: 5 Plàtans.

Menjar: 6 Plàtans.

Total: 6 Plàtans.




No hay comentarios:

Publicar un comentario