4 oct 2015

Remeis Casolans Per Eliminar Paràsits Intestinals

Pastanaga ratllada

Menjar pastanagues és un remei conegut per al tractament de paràsits intestinals. Prengui dues pastanagues i ratlla-les. Menja-la amb l'estómac buit a primera hora del matí. Fer això cada dia, no només et pot ajudar a salvar dels paràsits que tinguis actualment, sinó que també t'ajudarà a prevenir atacs futurs. Com benefici addicional, menjar pastanagues també t'ajudarà a mantenir els ulls sans.



Llimona i Menta

Pren una tassa de suc de menta i amb una mica de sal i suc de llimona. Aquesta beguda per un parell de dies ajuda a eliminar tot tipus d'infeccions parasitàries. Els paràsits poden causar desnutrició i molts altres problemes en el cos i per tant és molt important eliminar de l'organisme per a una salut perfecta.



Coco

Menjar coco ratllat pot matar tots els paràsits de l'estómac. Fer això durant una setmana si se sospita la presència de paràsits. Beure aigua de coco i coco ratllat junts posarà al teu cos a la pista ràpida de curació en pocs dies.



Oli de ricí i llet

Pren un got de llet tèbia amb dues culleradetes d'oli de ricí. Beure aquesta llet farà que eliminis els paràsits a través de la femta. Fer-ho de forma contínua durant una setmana et donarà alleujament complet de paràsits intestinals.



Llavors de llimona

Les llavors de llimona triturades poden matar paràsits i eliminar la seva activitat a l'estómac. Agafa llavors de llimona i tritura-les fins a fer una pasta. Afegeix aquesta pasta a un got d'aigua i beu-. Pots afegir una mica de suc de llimona. Si és possible, ja que són bastant amargues, simplement mastega les llavors i cap avall.



Suc de magrana

Beure suc natural de magrana ofereix l'alleujament necessari en cas de paràsits a l'estómac. La magrana es pot menjar o prendre com a suc. Afegir magrana a la teva dieta diària (per exemple, en amanides) t'ajudarà a mantenir l'estómac net i saludable.



Llavors de papaia

Les llavors negres de la papaia que llencem cada dia després de consumir la deliciosa fruita poden realment ajudar al nostre cos a desfer-se dels paràsits. Una altra vegada no les llencis a les escombraries. Tritura-i fes amb elles una pasta que pots consumir juntament amb la fruita per netejar el teu aparell digestiu i mantenir lliure de paràsits.



Tomàquets

Talla dos tomàquets i afegeix una mica de sal i pebre negre. Menja cada dia per prevenir infeccions per fongs i paràsits del cos i estómac.



All

L'all, tot i que té una olor molt desagradable per a molts, pot ajudar a eliminar els paràsits de l'intestí. Són antibacterians i antifúngics i per tant un remei efectiu per eliminar microbis del cos. Mastega unes dents d'all cada dia per prevenir i eliminar els paràsits.



Sèrum de llet i iogurt

Els probiòtics són excel·lents per eliminar paràsits i infeccions per càndida a l'interior del tracte digestiu, en part perquè promou el creixement de bacteris saludables. Consumir una tassa de sèrum de llet o iogurt cada dia mantindrà l'estómac lliure d'infeccions i evitarà la proliferació dels bacteris perjudicials.



Sucs de vegetals crus

Beure sucs de vegetals crus té abundants beneficis per al cos. Els sucs de verdures tenen nutrients essencials, addicionalment, els antioxidants en els sucs promouen la purificació de la sang, incloent-hi toxines i paràsits que estan presents en el cos. Un altre benefici dels vegetals crus són els enzims digestius.



Vinagre d'arròs

El vinagre, en totes les seves formes, és bo per al tractament d'un gran nombre de malalties. Per eliminar paràsits, pren una cullerada de vinagre d'arròs en un got d'aigua. Com més àcid el vinagre, millor. Per infeccions parasitàries greus, es recomanen de 3 a 4 gots al dia.



Claus d'olor

Els claus d'olor tenen caràcter antimicrobià i són bons per al tractament de paràsits en l'intestí. No només poden eliminar els paràsits però també poden destruir els ous i poden ajudar en la prevenció d'episodis addicionals d'infestació. Mastegui entre 1-2 claus cada dia una neteja intestinal.



Cúrcuma

La cúrcuma té una multitud d'efectes medicinals i es pot utilitzar per al tractament d'infeccions parasitàries. Afegeix cúrcuma als teus aliments o consumeix directament amb aigua per a un resultat més ràpid i més eficient.


No hay comentarios:

Publicar un comentario