25 oct 2015

Sibar

Puntuació: 7,2 

Preu mitjà: 30 € - 50 €Carrer de Carrasco i Formiguera, 18, Manresa.

Avui hem anat a un dels restaurants de Manresa, on esperes menjar com un senyor i on et trobaràs un ambient molt tranquil i una mica fred. Sort que nosaltres sempre estem ben animats.

Vam degustar el següent:

Primer un pica-pica, on hi havia:

Croquetes de pernil: quina decepció, ni cremoses ni gustoses.... molt atrevit, però alguna croqueta congelada trobaríem millor que aquesta.


Ous trencats amb patates fregides: seguint la línia de les croquetes. Patates eren pèssimes, però el pitjor de tot - el plat no tenia gens de gràcia, li faltava una mica de pernil serrà o una mica més d'espècies.


Cloïsses amb salsa d'all i julivert: sense ser una cosa extraordinària, almenys aquí sí que van arribar a un nivell esperat. A la salsa vam sucar-hi una baguet sencera!


El plat fort i especialitat de la casa, dit pel cambrer mateix.

"Chuletón" de bou a la brasa: 1 kg de bou amb 3 meitats de patates al caliu. Doncs estava bo i només això. Tenia un toc d'efecte xiclet i li faltava sabor a la carn. 


I per fi els postres:

Aquí vam escollir tot un clàssic, una crema catalana; en la qual li faltava tota la gràcia del món. Una crema així, la feia la meva iaia molt més bona!


Consell pel Criticat: Gran servei, gran local però ja és hora que porteu uns plats molt més ben acabats. Feu una cuina molt lineal, hi falta sabor i presentació. Amb aquests preus esperem unes croquetes molt millors, i uns ous trencats, la crema catalana, el chuletón..., etc.

Sembla que tingueu el cuiner enfadat.

Puntuació:

Neteja: 8 Plàtans

Atenció: 8 Plàtans

Menjar: 6 Plàtans.

Total: 7,2 Plàtans

No hay comentarios:

Publicar un comentario