18 oct 2015

Rànquing de les millors aigües minerals del mercat

FUENTE LIVIANA

Font Lleugera té el privilegi de liderar el rànquing, tot i que pel que fa a la qualificació global comparteix aquest honor amb Veri i Aquadeus, dues marques que reben la mateixa puntuació.

La deu de què és extreta està situat a Huerta del Marquesado (Conca) i tots els paràmetres analitzats reben una qualificació de "molt bo".




VERI
L'aigua embotellada Veri també se situa entre les tres marques més ben valorades.

En aquesta ocasió, la seva aigua procedeix de la deu de Sant Martí de Veri (Huesca). Es pot adquirir a bona part dels supermercats més populars.




AQUADEUS

Completa el podi de les millors aigües del mercat l'aigua mineral Aquadeus que, al mateix temps, pot presumir de ser la marca amb millor relació qualitat-preu.

El seu tipus de mineralització és feble i obté la màxima qualificació en els apartats que estudien els contaminants i la concordança de la seva mineralització. Quant a l'etiquetatge, l'OCU li atorga una valoració 'bona'.

S'obté de la deu de Masegoso (Albacete).



Solán de Cabras

Solán de Cabres és una de les aigües minerals més populars del mercat. Bona part de la seva fama procedeix de la seva qualitat, per aquest motiu se situï en quarta posició, encara que també la perceben com una marca cara.

És una aigua de mineralització dèbil, amb excel·lent qualificació en l'apartat de contaminants i concordança, mentre que el seu etiquetatge obté una valoració 'bona'.

La seva aigua procedeix del conegut deu de Beteta (Cuenca).




CARREFOUR Fuenteblanca

Carrefour Fuenteblanca pot presumir de ser una de les millors aigües en relació qualitat-preu, la primera si atenem tan sols a les marques blanques que es comercialitzen en l'actualitat.

Amb un tipus de mineralització dèbil (la més comuna en els supermercats), es presenta en un format de 1,5 litres i compta amb una completa informació en l'etiquetatge.

El seu èxit prové de la deu de Sorihuela del Guadalimar (Jaén).




FONT VELLA


Aquesta clàssica marca d'aigua mineral també gaudeix de bona salut en el mercat.

Per trobar el seu brollador hem de viatjar fins a Sant Hialri Sacalm (Girona).

Bona part del seu èxit també es deu a la potent estratègia de màrqueting que realitza des de 1970, quan es van emetre els primers anuncis de Font Vella.




AIGUA DE CUEVAS

Encara que potser sigui una de les marques d'aquest rànquing amb menor popularitat, Aigua de Cuevas presenta una de les millors valoracions, sobretot en l'apartat que analitza els contaminants on obté un 'molt bo'.

Amb un tipus de mineralització dèbil, Aigua de Cuevas presenta una informació completa en el seu etiquetatge encara que millorable, per aquest motiu obtingui un 'bo', i pot adquirir-se en diferents supermercats.

La seva font es troba a Felochosa (Astúries).




EL CORTE INGLÉS

La segona marca blanca que es cola entre les deu primeres posicions la trobem a El Corte Inglés, encara que en realitat comercialitza la marca Muntanya Pinos i es distribueix de la mateixa manera per a altres plataformes de la cadena com Hipercor.

Pel que fa a l'etiquetatge, l'OCU li atorga una qualificació de 'bona', mentre que per a la concordança de la seva mineralització i l'apartat de contaminants obté la màxima valoració.

S'obté de la deu d'Almazán (Soria).




Naturist

Naturist obté una valoració molt positiva en bona part dels apartats.

Tant la concordança de la seva mineralització com l'apartat de contaminants obtenen una qualificació 'molt bona', mentre que la informació que recull el seu etiquetatge podria millorar, per la qual cosa l'OCU considera tan sols que és 'acceptable'.

S'obté de la deu de Masegoso (Albacete) i pot adquirir-se en els centres Lidl.




FONTECABRAS I FUENTEVERA

Per tancar el rànquing de les millors aigües del mercat, l'Organització de Consumidors i Usuaris va destacar dues marques que, tot i que no es troben entre les deu primeres de l'estudi, presenten una gran relació qualitat-preu.

En el cas d'Fontecabras presenta una mineralització mitjana i s'obté de la deu de Jaraba (Saragossa), mentre que Fuentevera és de mineralització feble i té el seu origen en Calera i Barraques (Toledo).




No hay comentarios:

Publicar un comentario