9 oct 2015

Fruites deshidratades, medicina i llaminadura

Dolços, molt saboroses però sobretot, carregades de propietats. La fibra i les vitamines B i E s'aglutinen en aquests saludables pecats que es produeixen després de deixar assecar algunes fruites. Et portem uns exemples.

Les orellanes, siguin d'albercoc o de préssec, són una excel·lent font de beta-carotens com el seu color taronja ens indica a més de contenir una bona dosi de ferro i potassi.




El festí dolç que ens ofereixen les passes proporciona als esportistes un bon nombre d'hidrats en un petit grapat més d'afavorir al trànsit intestinal amb el seu contingut en fibra.



Quan la temptació arriba de l'Orient Mitjà es converteix en aquests saborosos dàtils. Un menjar que marida amb carn o peix i que a més ens aporta els beneficis antioxidants de la cisteïna.



Encara que estiguem en plena temporada de figues, quan no els tinguem a mà també podem recórrer als dessecats. Unes postres exquisides si ho intercalem amb iogurts o sucs.



La pruna també es converteix en una opció saludable per a aquells que volen disposar d'un extra de sucre i ferro, fonamentals per evitar les anèmies a la tardor.



A més en els últims anys han arribat a les nostres botigues baies com el nabiu o el Goyi que suposen una gran ajuda per evitar infeccions urinàries a més d'aportar un toc d'acidesa molt interessant.



Exquisides en pastissos, postres i fins i tot primers plats. Les fruites seques són una gran opció per aportar energia a la nostra dieta mentre gaudim de la fruita fins i tot en els esmorzars.

No hay comentarios:

Publicar un comentario