18 oct 2015

El Caliu

Puntuació: 6
Preu mitjà: 10€ - 20€

Passeig Bonavista, 1. Navarcles

Aquesta vegada hem anat a espategar a Navarcles. I tenint mandra de fer el dinar, hem anat a un petit bar-restaurant de menjar casolà anomenat El Caliu.
Molt familiar, i d'estar per casa. Fins i tot, i tenien a la iaia tota cofoia fent el talladet al mateix "menjador".

La dona, et canta els plats del menú com una mare que demana que vols per menjar. I sense pensar-ho gaire, hem demanat:

Canelons de carn: tot i ser bons, estaven una mica pensits. Vaja, que i faltava una bona injecció més de carn, perquè semblaven pastetes de pasta.


Canelons d'espinacs: Doncs bé. Igualet que els de carn. Bona execució, però una mica garrepes el el farcit! Tant bons que podrien ser, però com de sosos són, si els h falta xixa.
 

"Raviolis" de carbassó: De ravioli només en té el nom, però ja avisen abans de demanar-ho eh! Es tracta d' una invenció de la senyora de la casa que està tremenda!!!... la invenció aquesta del menjar eh, malpensats!!! Està fet amb dos làmines de carbassó, farcides amb formatge i gall d'indi; tot ben arrebossadet i cruixent. Molt original i molt bo!!


Anem a pels segons...

Uns peus de porc amb bolets: ben fets, tendres i bons. acompanyats amb bolets de comercial, és a dir; de pot.



Llobarro a la brasa: molt gustós i cuinat amb molta cura. estava per llepar-se el dits! 



Galta de porc a la brasa: per primera vegada provavem una galta de porc a la brasa, i cal dir que en ha encantat! feta al punt, molt tendra, i molt molt gustosa!! L'hem degustat com si d'un filet es tractés. Boníssima!
 

Consell pel Criticat: D'acord que és un local on també es fan menjars i pollastres per emportar, que és molt familiar, que és petitó i sense gaires pretensions; però no costa res tenir la cosa una mica més cuidadeta i tal. Quadres molt torts, piles de caixes,... només cal una mica més de vista, no demanem gran cosa.


Puntuació:

Neteja: 5 Plàtans.

Atenció: 6 Plàtans.

Menjar: 7 Plàtans.
Total: 6 Plàtans

No hay comentarios:

Publicar un comentario