15 oct 2015

Top 20 de menjar transgènic i cancerigen que hem d'evitar - Aliments Frankenstein

Evita aquest top 20 de menjars i ingredients de menjars perquè el teu cos estigui lliure de modificacions genètiques:

Alfals: No tens l'hàbit de menjar alfals? Podries estar menjant sense saber aquest aliment en carn de vaca i productes diaris. Utilitzada en granges de pasturatge per alimentar les vaques, l'alfals genèticament modificat és comú en tots dos productes.




Aspartam: L'aspartam no és només una neurotoxina ja establerta (toxina del cervell i del sistema nerviós). Aquest "ingredient" derivat de laboratori està compost per aspartat, fenilalanina i mentol, els quals provenen de substàncies genèticament modificades.




Carn de vaca: La majoria de la carn no conté només alfals genèticament modificada. També conté blat de moro i soja genèticament modificats, convertint-se en part de la carn. Si consumiu carn de vaca, vaig triar només carn de vaca orgànica que hagi estat alimentada amb pastura.




Oli de canola: 90% de la canola aquesta genèticament modificada per a resistir l'herbicida de glifosat (Round Up).




Blat de moro i midó de blat de moro: Gairebé tot el blat de moro aquesta genèticament modificat, convertint aquest menjar alguna vegada sa en una causa de dany a òrgans. Així com el blat de moro, l'extracte de midó d'aquest aliment genèticament modificat es troba en gairebé tots els processos i empaquetats de menjar. Si t'agraden els aliments fets malbé i fregits en bastant oli de gairebé qualsevol tipus, vas a haver-hi molts d'aquests ingredients i molt blat de moro genèticament modificat. El midó de blat de moro és usat comunament per fer àpats cruixents fregides en oli.




Enzims: Desafortunadament, molts enzims utilitzats en la producció de menjar es deriven d'ingredients genèticament modificats. Alguns d'aquests productes inclouen: prevenir de deteriorament de productes d'ou, remoure les substàncies amargues de la cervesa, millorar la claredat dels sucs fruiters, quallar la llet per fer formatge, incrementar l'augment per en elevar la massa del pa, etc. Els enzims genèticament modificats també són emprades per a la fabricació de molts suplements.

Llavors de lli / Oli de llavors de lli: Fins al lli va ser contaminat per la llavor genèticament modificada. Assegura't de triar lli i oli de lli amb certificació orgànica.




Xarop de blat de moro d'alta fructosa: Com està fet amb blat de moro en la seva majoria altament i genèticament modificat, aquest ingredient és un problema seriós per a la salut. Les investigacions el relacionen amb el sobrepès i la diabetis.




Gelat: Conté múltiples ingredients modificats genèticament, incloent-hi el xarop de blat de moro d'alta fructosa, midó de blat de moro i llet que conté llet que conté hormona de creixement bovina (HCB). Si penses que això no sona malament, continua llegint més sobre la HCB en els productes lactis.




Fórmula per a nadons: ¿Les corporacions darrere dels àpats "frankenstianas" no tenen ètica en l'absolut? Tot i les fórmules per a nadons estan contaminades amb ingredients "frankenstianos" com la soja i la llet. Si, la llet normalment té ingredients genèticament modificats (vaig seguir llegint!).

Margarina i matèria grassa: Feta de canola genèticament modificada o barreges d'oli vegetal, la margarina i la matèria grassa vegetal no són aliments sans per a la gent que creu en ells.




Llet: Les hormones de creixement boví genèticament modificades són injectades en les vaques per incrementar el volum de llet. De passada, aquest procés també incrementa la velocitat d'infecció en les vaques i la contaminació amb sang i pus, a través de proteïnes genèticament modificades. Potser les juntes de màrqueting de productes lactis canviarien els seus eslògans de "Querés llet?" a "Querés créixer?".




Vitamines sintètiques i no orgàniques: Anteriorment vas llegir sobre els suplements d'enzims, però altres suplements nutritius estan normalment fets d'ingredients genèticament modificats. Vaig triar aquells que estiguin compostos per nutrients naturals i ingredients orgànics.

Papaia (Hawaiana): Les papaies hawaianes estan modificades genèticament en gran part. Contenen material genètic del virus de la taca anular.




Salsa: La majoria de les salses contenen ingredients derivats del blat de moro genèticament modificat, incloent-hi xarop de blat de moro o sòlids de xarop de blat de moro. Vaig triar només salsa orgànica lliure d'aquests ingredients i conservants.


Soja i Lecitina: La majoria dels cultius de soies creixen de la soja genèticament modificada, la qual se la relaciona amb la majoria de problemes de salut, incloent-hi el càncer. La lecitina, producte derivat de la soja, està contaminada amb gens transgènics perjudicials, usada en molts processos i empaquetaments tant alimentaris com comprimits. Vaig triar soja certificada orgànicament. L'ideal seria el miso, que és la soja fermentada orgànicament.

Carabassó: Moltes varietats de carabasses van ser creades genèticament en sèrie i el millor és evitar-les llevat que estiguin certificades orgànicament.




Remolatxa dolç: Són utilitzades per fer el 35% dels subministraments de sucre blanc. Tinguin en compte que la persona mitjana consumeix 150 calories de sucre a l'any. Això equival a més de 23 quilograms de sucre genèticament modificat. No és només un munt de sucre, sinó que també són molts organismes modificats genèticament i potencialment un munt de glifosat (Round up), el qual és usat en moltes plantacions de remolatxa dolça.




Tomàquets: Els primers tomàquets genèticament modificats, molts més "frankenstomates" van ser descoberts en un públic desprevingut. Aquest tipus de tomàquets contenen una sèrie d'ADN que ha estat invertit per evitar l'estovament i permetre una major durada, i per tant més diners per a les agro empreses que els venen. Les investigacions mostren que tenen un valor nutricional més baix que la seva contrapart orgànica.




Oli vegetal: La majoria de les barreges d'oli vegetal són derivades del blat de moro, cotó, canola o faves de soja genèticament modificades. Aquests quatre tipus de cultius són els que estan més genèticament modificats. Elaborant menjars amb oli vegetal s'obtenen els pitjors menjars "frankenstianas".

No hay comentarios:

Publicar un comentario