13 ago 2015

Conga


Puntuació: 6,6

Preu mitjà: 1,50 € - 20 €

Rua do Bonjardim, 314 Oporto

Estant perduts pel centre d'Oporto, i sent ja l'hora de sopar, vam demanar a un bon samarità ciutadà de la ciutat que ens recomanés un local on poder sopar. Molt amablement i com va poder el pobre home, xaporrejant el castellà i mig en portuguès, ens va indicar com anar en aquest local de menjar ràpid, però de qualitat, força popular. 

Estava a petar, i amb els cambrers un pèl estressats (però molt simpàtics i que ens van ajudar en tot) , cosa que fefinia ràpidament que l'home no ens havia dit cap mentida, sobre la popularitat del lloc. 

Vam estar mirant una bona estona la carta, i ens va costar decidir ja ja que estava ple de coses força interessants! Però com que tampoc anàvem afamats, vam demanar quatre cosetes més típiques del lloc: 

Sopa Caldo Verde: Doncs com el nom bé diu, una sopa. Vagis on vagis de Portugal, sempre tenen sopa a la seva carta!! A aquesta gent els hi encanta tu! I aquest caldet no era per menys! Està feta de col gallega tallada molt fina i una mica de patata també (entre varies coses més), estava molt gustosa!
Cal dir, que aquest tipus de sopa, és per ells quasibé el plat més típic del país!

 
Cachorro à Conga: o dit en català, salsitxa Conga (com ja podieu imaginar)... I com imaginar és el què heu de fer, per veure la salsitxa en el plat!! Perquè estava endinsada i enterrada dins de l'entrepà amb tota aquesta carn de porc, que la veritat és que ens va sorprendre gratament!! Estava molt bo!! La carn està triturada i amb espècies (que se'n diu Bifana), i també hi posen una salsa picant, que'l fa més bèstia!! 
Només explicant-vos el plat aquest, se'ns fa la boca aigua hòstia!! Estem per fotre una escapadeta a Oporto només per anar a menjar això!!! jodeer!!




Bifana em pao: Pràcticament com el Cachorro, però únicament amb la carn triturada i el pa. Més petit, i més simple. Però és que a  aquesta carn no li fa falta res més!! Està bò, bò!!





Crocante de alheira: Era una pasta de carn amb
la que fan unes salsitxes típiques portugueses envolcallada amb el que vindria a ser la mateixa massa amb la que fan els "rollitos de primavera" del xinos. També estava bo, però la carn era pel nostre gust o costum, una mica massa pastosa... i Havent provat les altres coses, no estava tant a l'alçada...


Consell pel Criticat: Vam tenir un bon ensurt a l'hora de pagar, però no pel preu! Perquè la veritat és que amb els preus que teni per aquí, aquells eren froça econòmics; sinó per el fet que no es podia pagar amb targeta!!! Sort que duiem alguna cosa "suelta" per les butxaques, i els preus baratos del lloc. Si no, encara estariem buscant un caixer per la zona!!

Puntuació:

Neteja: 6 Plàtans.

Atenció: 7 Plàtans.

Menjar: 7 Plàtans.

Total: 6,6 Plàtans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario