10 sept 2015

Coses que no hauries de demanar

1. Begudes de la màquina 'McCafé'

"Treballo en McDonald 'si sempre dic a les persones que m'importen que mai demanin res del que surt de la màquina del' McCafé 'perquè està sempre descurada, com pràcticament tot en McDonald' s. No solament és que el personal no estigui degudament format per a la neteja i manteniment, és que en gairebé tots els McDonald 's pels quals he passat els caps encarregats d'aquesta formació tampoc tenen ni idea ... Totes les begudes McCafé passen per una màquina horriblement bruta ".

2. Hot dogs en els estadis

"Vaig treballar en un lloc de menjar en un estadi de beisbol. La resposta curta és no demanar res, però si és absolutament necessari comprar alguna cosa, no compreu els gossets calents.

Tots els hot dogs que quedaven al final del dia es ficaven de nou a la nevera i sortien una altra vegada l'endemà. Un altre cuiner i jo vam proposar tirar els gossets vells després de dos dies complets, però els caps no ens van deixar"

3. Crispetes al cinema

"Solia treballar en un cinema, no demaneu les crispetes de la primera sessió -són les d'ahir a la nit ficades en bosses d'escombraries gegants i reescalfades al matí. Ah, i us recordeu del sòl enganxós al passadís del cinema? Què creieu que passaria si ho tinguéssiu a casa vostra? Sí, així és com surten les formigues, paneroles i tota la resta. A part que està en foscor la major part del temps. És com un bufet de bestioles quan s'apaguen els llums i comença la pel·lícula".

4. Demanar nuggets acabats de fer en McDonald 's


"Vaig treballar en McDonald 's. Especialment si demaneu nuggets de pollastre, demaneu-los 'frescos'. En cas contrari, hauran estat en el seu envàs a la calor un munt de temps. Hi ha un temporitzador, però quan sona l'alarma, 9 de cada 10 vegades la gent simplement el reinicia en comptes de fer nous [nuggets]. Això pot continuar fins que es venguin ".

5. Els sandvitx de barbacoa a KFC

"Vaig treballar en KFC durant més o menys 4 anys. El sandvitx barbacoa es fa realment amb pollastre massa vell i ranci per donar-lo als sense sostre, així que el s'enfonsen en salsa barbacoa (...) i el mantenen en l'escalfador diversos mesos".

6. Els donuts a Dunkin 'Donuts

"Treballo actualment en Dunkin 'Donuts i és trist però cert: tots els dònuts i productes per fornejar vénen congelats"


No hay comentarios:

Publicar un comentario