13 sept 2015

Taberninha do Manel


Puntuació: 7,3

Preu mitjà: 10€ - 30€


4405-111, Av. Diogo Leite 308, Vila Nova de Gaia,  (Porto) Portugal

Caminant pel passeig vora el riu, a Oporto, vam ben ensopegar amb aquest restaurant (el primer que et trobes passat el pont). Dels que hi havia, el que semblava més autèntic, i ple de menjars tìpics.
Al seure, vam poder comprovar, que no ens vam equivocar, i vam tenir bon ull. Ja que tenien penhades un parell de distincions de Tripadvisor en certificats d'excel·lència.

  

Un com ben assentats i apossentats, vam demanar aigua , un vinet de la casa, i un pa tradicional portuguès... Que no era més que uns trossets de pa de sègol poc cuit...




Vam voler fer un mini entrant, i ens vam decidir per una empanada i una croqueta!! Sincerament, no recordem exactament de que era cada cosa... però una era de carn i la'latre de peix. I estaven bones les dues coses!!




Francesinha amb ou ferrat: Hem provat molts plats bomba, però aquest, sens dubte és el més explosiu que ens hem menjat!! El plat, es basa en: un sandvitx de pa de motlle torrat, farcit amb diversos embotits i carns com pernil dolç, mortadel·la d'olives, filet de vedella o porc, llangonissa... Aquest entrepà el cobreixen amb formatge, es gratina i es banya en una salsa picant feta, principalment, de cervesa i tomàquet, i que també es pot acompanyar amb un ou ferrat, com el que vam demanar nosaltres. Ara ho enteneu oi? De sa, no ho és gens, però es una explosió de sabors brutal!!! Cada mossegada és un orgasme de calories!! BBBrrrrrrrrr!!!













Bacallà a la crema:  Aqui la cosa canvia. Més suau, més melós, però molt bo també!! Com es nota que dominen el tema del bacallà aquesta gent. Es tracta de bacallà trossejat amb patates a dauets petits i beixamel. I en quantitat molt generosa. El plat de la foto, és de mitja ració!!



Aquesta vegada, vam fer una excepció amb els postres... I es que amb aquests dos platots tant potents, vam acabar molt plens i embafats!! Va ser una situació de força major...

Consell pel Criticat: Bé, es aviat és un consell pels clients. Repasseu bé el tiquet del compte!!! I ja no només en aquest lloc, en qualsevol restaurant de Portugal!!! Són molt putes aquesta gent! En més d'un lloc, com en aquest, et cobren de més, t'afeigeixen coses al total que no has demanat, o coses similars! Molt ull!!!


Puntuació:

Neteja: 7 Plàtans

Atenció: 7 Plàtans

Menjar: 8 Plàtans

Total: 7,3 Plàtans

No hay comentarios:

Publicar un comentario