4 sept 2015

Foodtrucks FMM'15

Era Festa Major, i anavem amb moltes ganes de provar cosetes noves. Així doncs, vam anar directes a la concentració de Food trucks aviam que podiem trobar-hi.

Vam fer un parell de voltes per inspeccionar bé la zona, i vam decidir menjar, no sense dificultat a l'hora d'escollir: 

A la caravana AREPAS: On evidentment, hi feien unes arepes que fotien molt bona pinta, i que mai n'haviem provat una. Potser ara, molts us pregunteu: Què coi és una arepa? Doncs bé, és ni més ni menys que una mena de "tortita" feta de farina de blat de moro, i que és un aliment molt tradicional a Venezuela.
Doncs bé, nosaltres vam demanar l'arepa Pabellón: que era de carn "mechada" o estellada , amb faves negres, plàtan i formatge! Era curiós i molt bo! Flonge i molt gustós. Va ser una elecció bona i diferent, per desmarcar-nos de la supermoda actual de les hamburgueses! 




















També vam acabar demanant al Gramabar, una altra foodtruck, uns Nachos con guacamole: una explosió de gustos!! Formatge ratllat, formatge cheddar, tomàquet, ceba,... i i els nachos.. molt i molt bons!! A més, no eren els típics "Doritos" que't posen a tot arreu, eren...casolans? I si no, ho semblaven! També era un plat generós...


Tot això, ho vem acompanyar amb un batut Oh! Daniela! Molt i molt bo. I que feia baixar el menjar de maravella.

Tampoc vem deixar de fer els postres al Sweet Tables eh! Un crep de Nutella. Un crep que tant disfrutes menjan-te'l, com l'oblides quan te l'acabes, perquè no destacava en res.. Un crep.. tant simplet com curt el nom...

















I fins aqui, la nostra experiència en aquesta concentració gastronòmica. Vam disfrutar, ens vam atipar, i també ens vam quedar amb ganes de provar més coses!



No hay comentarios:

Publicar un comentario