18 sept 2015

Kurz & Gut

Puntuació: 5,3
Preu mitjà: 10€ - 20€

Av. dels Països Catalans. Manresa (Barcelona) Pol.ind.Els Trullols

Vam anar al Bages Centre de Manresa vam llençar la casa per la finestra, i ens vem decidir anar al cinema! Un luxe que no qualsevol es pot permetre... i encara vem anar més enllà, i també ens vam decidir a sopar fora i tot!! Vivint al limit !!

Vam decantar-nos per anar al Kurz&Gut, que ja la majoria de manresans coneixeu. Lloc "especialitzat" en salsitxes alemanes, i entrepans varis. 

Ens va atendre la mestressa, que rebossa simpatia... quina cosa tu..! quasi embafa de tant simpàtica i alegra que és... (ironia mode on)

Vam acabar demanant:

KEBAB

Carn de xai i vedella adobada a l'estil turc, amb enciam, tomàquet a rodanxes, ceba i salsa remoulade.Vaja, res molt diferent de un kebab qualsevol, però amb pa de baguette. Amb el gust que a de tenir, però sense cap gràcia especial. 


RÚSTICA (creiem recordar)

Salsitxa tipus bratwurst, amb formtge de cabra (que vam canviar per Emmental) i ceba cruixent. Bo, però pobre. Molt pa per a tanta poca xixa.. Com podeu veure a la foto, la salsitxa ni es veu, eren dos mini trossos prims...
 


Consell pel Criticat: Els preus dels entrepans no són gens barats. A més està montat com si compressis un puto cotxe. L'entrepà te'l venen pelat, i a la que hi vols posar quatre merdes més com formatge o ceba o quelcom, el preu es dispara!! I ja que som tant borregos que estem disposats a pagar aquest alt cost enganyós, com a mínim, foteu uns entrepans més ben parits!! i més plens ostia! Qualitat - preu és un lloc caríssim!

Consell pel client: Les fotos de la carta són totalment enganyoses eh! Creen una espectativa massa gran, per a la merdeta que porten després.  

Aqui no vam demanar postres, perquè ens voliem atipar després de gominoles, crispetes i varies merdes ensucrades més. I ja n'haviem tingut prou de que ens prenguessin més el pèl. 


Puntuació:

Neteja: 6 plàtans

Atenció: 5 plàtans

Menjar: 5 plàtans


Total:  5,3 Plàtans

No hay comentarios:

Publicar un comentario