15 sept 2015

Timesburg


Puntuació: 7

Preu mitjà: 10 € - 25 €

 Carrer de París, 95, 08029 Barcelona, Espanya

Teniem un dia molt ocupat per Barcelona, i vam topar sent hora de dinar, amb aquesta hamburgueseria d'aires retro, seguint la famosa moda actual tant extesa. 
Retro+hamburguesa= èxit a curt plaç assegurat. El local està molt ben decorat això si. És petit però ben parit. 







Tenen una de les cartes més extenses d'hamburgueses que haguem vist, cosa que fa que sigui més complicat escollir. Totes criden l'atenció. 
Un cop vam decidir, vam tenir la primera decepció... Voliem provar uan anunciadissima hamburguesa Kobe (de carn kobe evidentment), i que realment ens v sorprendre de veureu a la carta, degut a la famosa reputassió que té aquesta carn. Doncs bé, no tenien carn Kobe... Fracàs!


Tot i això no vam perdre l'esparança, i vam acabar decidint-nos per una: 


La Foie: que consistia en 200g de vedella , rucula, tomàquet, foie mi cuit, confitura de nabius, pipes torrades de girasol i maionesa Timesburg. Un pilot de coses, que juntes dins del pa, estaven de puta mare! Molt bona, ben feta, i amb molt bona combinació de sabors. Volem destacar l'excelent toc que li dóna la confitura!! Fantàstic!




Cabra: 200g de vedella, formatge de cabra, ceba caramelitzada, rucula, confitura de nabius, i maionesa Timesburg. Acompenyaments pràcticament iguals. També molt bona. I res més. Tampoc té massa secret. 



Les vam acompanyar amb unes patates fregides que NO eren congelades!!! Bravo!! Així ens agrada, vivint al límit nanus!! Amb dos collons. Us felicitem per desmarcar-vos i utilitzar patates naturals. Molt bé! Felicitats! Estaven cruixents i molt bones!!  Ens treiem el barret.




Seguint la tradició, postres!:

Pastisset de pastanaga: petitó i bo. Dolcet, flonge, i ben cuinat. Però ells no tenen el mèrit, ja que són d'una empresa associada amb ells, anomenada keik. Els aplaudim a ells!


Consell pel Criticat: Ho feu bé, i el local és ben parit. Ara, és evident que és un local que segueix la moda...però quan s'acabi la moda...


Puntuació:

Neteja: 7 Plàtans.

Atenció: 7 Plàtans.

Menjar: 7 Plàtans.

Total: 7 Plàtans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario