3 sept 2015

Succes Bar

Puntuació: 3,3

Preu mitjà: 8 € - 15 €

Av. de les Bases de Manresa, 90, 08242 Manresa.

Vam anar tot emmerdats per la festa major i encara no borratxos, però sí morts de gana! Més endavant ja entendreu això de per desgràcia encara no borratxos....

De fet és sempre una desgràcia no anar borratxos...

Aquest cop vam caure i de mala manera a aquest local que gaudeix d'una excel·lent terrassa. De fet és el millor del local. 

Vam "degustar" les següents tapes:

Rotllo de gambes: bé digui-li rotllo o com vulguis. Producte congelat de baixa qualitat sense cap tipus de gràcia i servit amb un plat, decorat per amanida de bossa, passada. Clar que sí! Comencem bé!







Fingers de pollastre: un altre producte congelat de baixa qualitat. També decorat amb l'amanida de bossa passada. De fet, no sé com és que està passada si la posen a tot arreu! El resultat del plat és patètic. Almenys poseu-hi alguna salseta! Ketchup, salsa barbacoa... no sé, quelcom!




Calamarsets arrebossats: producte congelat de baixa qualitat, amb les fulles verdes podrides de sempre. Per triomfar més aquest cop el cuiner els va socarrimar una miqueta. I com no, acompanyats per la gran amanida de bossa!! Toma ja! 





Croquetes de l'àviajajaja les vam escollir perquè el cambrer ens va recomanar que eren les millors!! jajaja que portaven tot tipus de carn! Jajaja només portaven beixamel i el pa arrebossat típic de les croquetes! Bestial!





Consell pel Criticat: canvieu el menjar urgentment!! I el cambrer, per favor, el millor consell que pots donar, és que no demanin menjar els clients!

Consell pels clients: anar-hi ben torrats!

Puntuació:

Neteja: 6 Plàtans.

Atenció: 4 Plàtans.

Menjar 0 Plàtans.

Total: 3,3 Plàtans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario