16 jun 2015

Sis begudes per prendre en dejú

Diuen les bones llengües de la salut que l'esmorzar és el menjar més important del dia, i també ens aconsellen uns glops previs a la torrada per començar el dia amb energia i eliminar excessos.

Aigua amb llimona. Amb aigua tèbia ajuda a desintoxicar el cos de tots els excessos alimentaris que hàgim comès el dia anterior. Depura l'organisme i ens ajuda a sentir-nos més lleugers.




Suc de taronja. El suc de la fruita que no ha de faltar en tot esmorzar que es preï. És aconsellable prendre-ho abans de la ingesta d'aliments per esprémer tot el seu poder vitamínic i guanyar més energia.




Aigua d'api. Aporta potassi i sodi a l'organisme, a més de vitamines del complex B ajudant així a un bon aspecte de la pell i la salut dels ulls, els cabells i els ossos.




Aigua amb civada. El millor regulador metabòlic de la mà d'un dels aliments més saludables del mercat: la civada. Recomanable també per a les persones que desitgin treure pes.




Bicarbonat sòdic o de sodi. Té tants amics com enemics, però els seus majors admiradors asseguren tenir propietats anticancerígenes.




Vinagre de poma. Té múltiples beneficis: baixa la tensió arterial i el colesterol, millora la circulació de la sang, elimina toxines i ajuda a baixar de pes. Clar que si amb dos collons!



No hay comentarios:

Publicar un comentario