23 jun 2015

Ja hi som tots

Puntuació: 5,6
 
Preu mitjà: 8 € - 20 €


Joan Fuster, 6, 08240, Manresa

Dies enrera, i recomenats per a uns amics, vam anar a sopar en aquest bar de tapes.
La veritat, és que si algú no t'explica que ha anat en aquest local, o te'l recomanen com a nosaltres, difícilment o pràcticament mai arribaries a saber que existeix! Podriem dir, que la seva millor publicitat és, "el boca-orella".!!

Ja que vam descobrir la seva existència, ens va fer gràcia anar-hi a provar-lo. I també descobrir on estava realment! 

És un bar molt petit, endinsat en una plaça interior entre edificis. Molt amagadet, quasi clandestí!! 
Hi ha unes quantes taules posades, aprofitant l màxim cada centimetre del local. La decoració és més o menys la típica d'un bar de tapes qualsevol, a mitg recorregut entre modern, barato, ortera,... on no saps si estàs en un bar, o en una peluqueria!!

A la carta, hi havia també "lo" típic d'aquest llocs, tapes, amanides, taules d'embotits, coques,...
i que nosaltres ens vam decantar per a uns quants "clàssics"!!:


Patates braves i rebeldes: Una petita alegria en la primera mossegada, on vam descobrir creure, que les patates no estaven congelades! Un mini-punto!! En quant a les salses, ni braves ni rebeldes (com a la majoria de llocs) , més aviat semblaven unes patates de l'ecolania de Montserrat! Que soses... 
Des d'aquí, fem una crida a tots els bars, a que tinguin un parell de collons o de més mala baba, i li fotin unes bones salses a les patates!! Volem que piquin osti!! S'acabat ja de tanta mariconada!!



 













Pop a la Gallega: correcte! tenia coses bones i dolentes... era gustós, i no era xiclet, era força tendre... Però potser, perquè estava tallat tant primet, que quasi ni el notaves a la boca!! ...Però bé.. podem dir que estava bo..




Calamarcets a la planxa: No tenen secret, volta i volta a la paella, hi posen la mateixa salsa que a les patates rebeldes, i al plat! ...Si no et surt bé això, apaga i marxem! Aqui també ho fan bé, i estava tendre.





Carn amb salsa: bé, cal dir, que els trossos qua vam poder trobar endinsats en el bol, eren de vedella. Uns bons tacs de vedella melosa i gustosa, que treies orgullós amb la forquilla, com s'hi d'un premi es tractés cada vegada que aconseguiem pescar-ne un! Quina generositat que van tenir amb la salsa...! fins i tot..MASSA!!



Taula de formatge i pernil ibèric: estava bò! però podies mirar a través dels talls, tan de formatge com de pernil!! Quina finura, quina cosa més primeta, primeta...!!! Ha de ser una feina de xinos tallar-ho tant i tant prim encara que sigui amb màquina. Havíem de fircar-nos tres o quatre tallas de cop a la boca, per poder notar el qu estavem menjant!! 



Fidels als nostres principis, vam demanar els postres!(..de la típica carta de postres de bar de tapes, amb les fotos dels gelats):

Copa cafè: Com totes les copes de cafè del món, que et poden servir en un bar de tapes... gelat de cafè i nata... bona, sense sorpreses, com t'ho esperes... 



"Teta de xocolata": Sincerament, no recordem el nom..!! Però era una puta bomba de xocolata amb forma de pit torgent i rodó, i que tambés estava fet per dins amb una vainilla molt bona, i on en el nucli de la bola, encara hi havia més xocolata i més bona!!  Sens dubte, el millor del sopar!! 
mmm.. tanquem els ulls, i encara podem notar el seu gust de xocolata!!! Brutal!



tot això, ens ho va portar una noia molt simpàtica i amb molta paciència, que és la jefa del bar. On també treballa (vam imaginar que ho eren, part de la seva família.

Consell pel Criticat: teniu uns preus molt competitius, però se us veu el "plomero" en les tàctiques que feu servir. Ja sigui foten mig litre de salsa, o tallant al mínim milímetre de finura els productes. 

Puntuació: 

Neteja: 6 Plàtans

Atenció: 6 Plàtans

Menjar: 5 Plàtans

Total: 5,6 Plàtans





No hay comentarios:

Publicar un comentario