9 jun 2015

Brisas do Sil

Puntuació: 6

Preu mitjà: 15 € - 25 €

Carrer de Jaume Fabra, 16Barcelona

Ei! Critiplatanencs!!

Avui hem anat a parar el restaurant 
Brisas do Sil, Típic restaurant gallec, amb l'especialitat de pop a la gallega i lacon. El restaurant és típic, típic, però la terrassa és genial, solejada, sense cotxes, amb palmeres... Heu d'anar-hi!

Aquest cop vam seure en una taula de 4 i érem 2. El cambrer que ens va tocar tenia la mania de deixar els plats i les begudes sempre en els dos llocs on no hi havia ningú. Hola?? Estem aquí!! Perquè collons ho posa tot a mig metre de nosaltres? Serà que som fastigosos o que?

Vam menjar el següent:

Pop a la gallega: tenia alguns trossets una miqueta durs i en algun lloc un pèl massa de pebre picant. Cal dir per això que estava bo, ara per ser l'especialitat.... Personalment li faltava una mica més d'encant.
Lacon: Aquest sí que si, això és una especialitat! Està Boníssim! Tallat ben gruixut i amb la sal i el pebre picant, al punt.




Consell pel Criticat: és un error que les dues especialitats de la casa portin d'acompanyament patata bullida. Sobretot quant demanes les dues, només fas que menjar patata. Pensant una mica, segur podria trobar algun acompanyament diferent pel
lacon, com grelos o una mica de pa.

Puntuació:

Neteja: 6 Plàtans

Atenció: 6 Plàtans

Menjar: 6 Plàtans

Total: 6 Plàtans

Grelos: també coneguts com a broccoli àrab (raap o Raab), broccoletti, broccoli di rap, cim di rapa, Rapp o friarielli (a Nàpols) són una verdura consumida en la gastronomia de Galícia, de Portugal i d'Itàlia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario