19 jun 2015

Terra Mar

Puntuació: 4,6

Preu mitjà: 8 € - 15 €

34 Carrer Del ParlamentBarcelona.


Molt bones!! Avui hem caigut el Terra Mar de Barcelona!!!

Lloc una mica retro, i restaurant camaleònic, si no fos pel seu rètol on deixar ben clar que és un Bar de tapes, per l'aspecte i la clientela jove del local haguéssim pensat que és un bar de copes.

Vam degustar el següent:

Xocos: congelats, arrebossat sec i dolent i amb efecte de xiclet un cop posats en boca. Creiem que no cal dir res més...





Bomba picant: devem ser molt tradicionals però la bomba, és una bola de carn envoltada per patata i arrebossada, no? Aquí ens van portar, una massa de patata xafada, amb algun entrebanc dins, de verdures? O carn? I amb un toc suau a picant. No vull deixar, el detallet del xef. Va ser tan i tan generós, amb la salsa de pot, en va tirar tan generosament. Una mica més i no trobo la bomba!!!





Pinxo de Xai: Bravo! El millor de les 3 coses i mira que estava difícil!! Molt gust, ben acompanyat per les verdures i el trosset de pa! Aquí sí, es veu clar que sou un restaurant!

Només una pega, el pròxim cop, no deixeu que es posi negra la carn, millor retirar-laquan està daurada.




Consell pel Criticat: Decidir i feu un pas endavant, o bar de copes o restaurant. Ara bé si voleu fer les dues coses.... Caldrà posar-se les piles!!! 

Puntuació: 

Neteja: 6 Plàtans

Atenció: 6 Plàtans

Menjar: 2 Plàtans

Total: 4,6 Plàtans

No hay comentarios:

Publicar un comentario