3 ene 2017

LES 6 JOIES PER A UNA ALIMENTACIÓ SANA

1. Bròquil. A més de ser un gran aliat per combatre el càncer a causa dels seus betacarotens, substàncies anticancerígenes i clorofil·la, el bròquil conté poques calories i és ric en fibra, pel que a més ajudarà a mantenir el nostre pes a ratlla. També és una gran font de ferro, calci i vitamina C.



2. Nous. La fruita seca sense famosos pel seu gran poder per lluitar contra el colesterol, però si n'hi ha un que destaca sobre els altres, és sens dubte la nou. La seva combinació d'àcids grassos omega 3 i omega 6 ajuda a generar colesterol "bo" en detriment del "dolent". A més, conté vitamina B2 i àcid alfa-linoleic que genera anticossos i glòbuls vermells.



3. Musclos. La seva carn ataronjada està plena de beneficis per a l'organisme. Aporta tantes proteïnes com la vedella però ho fa amb menys calories i és més digestiu. A diferència d'altres mariscs, no té colesterol. El musclo ens aporta ferro, seleni, fòsfor i potassi, el que ajuda a nodrir els músculs i tonificar l'organisme.



4. Gelea Reial. L'àcid pantotènic i la vitamina B5 que conté fa possible convertir els greixos i sucres en energia, el que fa d'ell un aliment ideal com a acompanyament al plat del corredor.



5. Albergínia. És un aliment ideal per als que busquen perdre una mica de pes, ja que destaca pel seu poder per eliminar greixos. A més, conté molta fibra saciant, aporta poques calories i és un aliment perfecte per afavorir el funcionament del cor.



6. Germen de Blat.
És la part del blat amb major valor nutricional. Conté vitamines A, B i E, i minerals com zinc, manganès i fòsfor. I a més retarda el cansament i ajuda a no patir problemes intestinals, una de les grans amenaces del corredor.


No hay comentarios:

Publicar un comentario