31 ene 2017

Aliments que poden estar acabant amb la teva vida sexual

Sabies que una mala alimentació o l'excés de consum de determinats aliments poden matar la testosterona o els estrògens, segons del sexe que siguem?

Apunta'ls i torna a ser la fera sexual que erets.


Per molt que ens dolgui reconèixer-ho, el formatge és susceptible de la teu inexistent desig sexual. I el pitjor és que no és per culpa del formatge en si, sinó per la llet de vaca que sol ser adulterada amb hormones sintètiques, les quals repercuteixen directament en els estrògens i en la testosterona.


La regalèssia té un compost, el més potent, que és l'àcid glicirrízico, responsable del sabor tan característic d'aquest aliment, i que repercuteix en la producció de testosterona, reduint-la.


Lo bona i nutritiva que és la remolatxa i en contra que ens juga quan es tracta d'augmentar la libido, sobretot quan ja comptem amb un desequilibri hormonal de base.


Molt sovint el cafè genera ansietat, per l'estat de nerviosisme en què ens situa, i qualsevol tipus d'ansietat, procedeixi d'on procedeixi, redueix la libido.




Els espàrrecs verds també són responsables de la teva escassa vida sexual quan tot va bé i no trobes motius aparents per no voler practicar sexe.


Pel·lícula, manta i abraçades, què pot sortir malament, llavors? La bossa de crispetes que has posat al microones. I, un cop més, no és culpa de l'aliment en si, però sí del paper que envolta a aquests grans de blat de moro, que conté àcid perfluorooctanoico que afecta les hormones.


Les begudes amb gas i bombolles també són letals per al sexe. La culpa és dels edulcorants artificials que contenen, així com dels additius.



Els pesticides que acompanyen al marisc són responsables d'una alteració hormonal que repercuteix de forma inmediata en la falta de ganes sexual.


No hay comentarios:

Publicar un comentario