11 ene 2017

Viena

Puntuació: 5,6 Plàtans

Preu mitjà: 10€ - 20

(C/de Agustí coll pol.ind.dels trullols), Manresa 

Aquesta vegada hem tornat al Viena. Volíem que ens toqués una mica d'aire glaciar de hivern manresà, i vam sortir de casa cap al Viena!
Ja hi havíem anat anteriorment, i volíem fer crítica una altra vegada, però es que la veritat, tot el que podem dir d'aquesta segona vegada al Viena, és calcada a l'anterior! I que us adjuntem just a sota d'aquesta.
Bé , excepte pel que vam demanar per menjar... Almenys vam voler variar de nano-entrepans de la casa.
Vam demanar el següent: 
Coca Lorraine: Que segons la carta porta els següents ingredients: Elaborada amb pollastre rostit, bacon fumat, ceba cuita i formatge emmental francès, amb un toc de mantega aromàtica. (!!!???) No creiem pas que hi fossin pas tots a dins el pa...  Sort que posava els ingredients, perquè allò només tenia gust a pa...! 


També vam demanar unes patates Piri-Piri: (Amb 2 patates normals de regal...) i com que som capritxosos, per primera vegada vam demanar la salsa apart. Sort! 
Quina mania hi ha en posar salses super fredes en coses que es serveixen calentes???
Per últim, vam demanar un...
Entrepà Ibèric (NO TENIM FOTO): pa, i pernil. Fins i tot ens va sorprendre la mida! Deuria ser, perquè era un entrepà sense gluten (s'ha de provar tot!) i aquest pans deuen ser més grans segur... o potser pel preu? perquè quasi 8€ per aquesta flauteta! tot i això estava molt bo, aquest si!!
I ara ja, us deixem que rellegiu la crítica que ja vam fer d'aquest local, i que segueix pecant del mateix! 
          ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇No desaprofiteu la oportunitat!!⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇

Vam anar a sopar, i vam demanar, quasi coaccionats per la noia del mostrador, que amb la cara que posava, sembla que si tardes més d’un minut a demanar el que vols, et fotran una descarrega elèctrica i et tornaran a posar al final de la cua!! 

Cevapcice (entrepà de carn picada de vedella i espècies, d’elaboració pròpia) bastant bo! Cada mossegada que li fots a l’entrepà,  sembla que et transporti al bell mig de Berlín!

Unes patates de Flandes , que en comptes de patates semblava que et fotessis una poma de lo crues que estaven, que només es salven per la salsa de pebre que els hi posen per dissimular lo soses que són..
Tot per uns 10 euros

Tot acompanyat, d'una gerra de birra.

El lloc es agradable, molt millor que qualsevol  MC merdes, tot  i que l’ estil es similar a  aquestes cadenes..  això si,  els preus no tenen res a veure!  Perquè amb l’excusa del fastfood, tot va tant ràpid que et foten la clatellada, i quan t’han dones compte ja t’ho has fotut tot. Pel que fan pagar per un  mini entrapà  que una mica mes i l’he de agafar amb pinces, almenys podrien servir-te a la taula cony!

El local es gran i quan et donen la bandeja plena has de ser un bon equilibrista per no perdre res pel camí; I més, si se’t creuen els típics nens correns i amb el coi de globus(que et queda  just a la mida de la cara!!)

El local està net, i quan acabes  passa el típic treballador amb la gorra de la vergonya  que si et veu amb cara de mandrós, et retira la safata, i neteja  les taules. - com a mínim fan quelcom més que atendre’t com un robot i fer lliscar el entrapar per rampes....-

Realment, el millor que n’hem tret d’aquesta experiència, és.. que tenen WIFI GRATUÏT!!!
Consell pel Criticat:  feu els entrepans torradets, amb ingredients i noms molt sofisticats i tal, però foteu-li més xixa als entrepans per favor...!!! Pagar 5€ de mitjana per menjar pa... Els entrepans no tenen gust a res.. i petits.. massa petits!!

Puntuació:

Neteja: 6 plàtans
Atenció: 6 plàtans
Menjar: 5 plàtans

Total: 5,6 Plàtans

No hay comentarios:

Publicar un comentario