20 ene 2017

Millennium



Puntuació: 4,6

Preu mitjà: 15- 30€


C/ Francesc Moragas, 70, (08241) Manresa,

Sopar d'empresa a Patatalandia! On vam provar els següents estils de patata tapa:

Patates braves: ben bones! I amb el seu punt de picant. Patates naturals però amb trampa....





Ous trencats amb pernil ibèric: ohhh les mateixes patates d'abans! Amb un ou passat de cocció i un pernil que estava tallat amb 1 centímetre de grossor i suposem que diu ibèric perquè és de la península.




Galta desossada: ohhhh les mateixes patates d'abans! Quina merda d'all i julivert, el cas és una sípia això? Eh? La galta era tendra i bona però l'all i julivert era una arma de destrucció massiva. Amb una mica de sal gruixuda per sobre haguera sigut millor.


Secret de porc: ohhh les mateixes patates d'abans! El secret d'aquesta carn és servir-la seca com la van portar. Diem que és el secret perquè si ho diguessin abans ja no seria un secret.


Croquetes amb carn d'olla: ohhh les mateixes patates d'abans! Ah! No, aquí no hi havia patates! :( Croquetes dissecades, congelades i cremades. Si haguéreu ficat les patates, almenys hi hauria alguna cosa bona.

El moment de les postres:

Pastís de formatge: Sense formatge. I prefabricat.


Mini creps de xocolata: era difícil fer-ho malament. Senzillament sucre.




Postre invisible: el cobren i no el porten, era alguna cosa de llimona.

Consell pel Criticat: Hauries de canviar el nom del negoci per Patatalandia. Així la gent sabria de què va el menjar. Molts plats no necessiten un acompanyament de patata.

Puntuació:

Neteja: 6 Plàtans.

Atenció: 4 Plàtans.

Menjar: 4 Platàtns.

Total: 4,6 Plàtans.







No hay comentarios:

Publicar un comentario