23 ene 2017

Cal Manel


Puntuació: 6

Preu mitjà: 5 - 20€ 

Carretera de Cardona, 4, Manresa

Avui, tornem a un clàssic de la ciutat de Manresa, i un dels bars amb més bon rotllo de la ciutat. Amb un servei molt familiar i proper. 

Ens vam demanar el següent.

Patates amb salsa mojo picón : Congelades. Com és habitual en la gran majoria de bars i restaurants... Quin remei.  Això si, la salsa la fan ells mateixos, i estava bastant bona, tot i el color.



CHUCK'D (Hamburguesa, bacó, formatge i ceba caramel·litzada, amb pa sense gluten) : tenen pa sense gluten, perfecte!!... O no,  Perquè tampoc t'asseguren que no hi hagi restes de gluten, ni que l'hamburguesa no en porti tampoc. Per fer-ho així, no val la pena fer-ho, sincerament. Sort que la persona que s'ho menjava és sensible al gluten i no celíaca... 
Apart d'això, l'entrepà estava bé. Cruixent i ben fet. 





MÊLÉE (Llom, bacó i ou ferrat): Vam ser capritxosos, i vam demanar que hi afegissin una mica de pebrot verd, i sense problemes hi van accedir (pagant el suplement és clar). 
L'entrepà era bo, però sense ser deliciós. Normal. A més. L'ou estava massa fet! Quan demanes un entrepà amb un ou ferrat, esperes trobar-te un entrepà on l'ou et regalimarà fins al colze, i acabaràs emmerdat de cap a peus i va ser una gerra d'aigua freda... 
Quina decepció, semblava un ou dur xafat...!!





Consell pel Criticat: Si la qualitat dels productes, fós igual que la qualitat humana dels seus treballadors, aquest lloc seria la hòstia.!! És un lloc on vas a menjar per l'ambient i el preu, però no pel que gaudeixes del menjar. 

Puntuació:

Neteja: 6 Plàtans.

Atenció: 8 Plàtans.

Menjar: 4 Plàtans.

Total: 6 Plàtans.



No hay comentarios:

Publicar un comentario