16 ene 2017

9 Jutjats


Puntuació:

Preu mitjà: 11€ (menú migdia)

Carrer d' Arbonés, 26, 08241 Manresa

Aquesta vegada hem anat de menú aquest local de bona reputació. 

Volem destacar, que et serveixen bé i ràpid. Lloc ideal si vas amb poca estona per dinar i no et vols passar una vida dinant. 

Caneló de ceps amb pesto: Més guarnició que caneló... Era melós i bo, però si li fots cep al caneló, la salsa hauria de ser una altra. El pesto mata tots els altres sabors del plat... La combinació no seria la més adient... 


Trinxat de col i patata amb botifarra negra i pop: Es tarda més a dir el  nom del plat que a menjar-se'l, però estava molt bo i aquí si que la combinació d'ingredients era original i gustosa. Chapeau!!




Orada amb verdures: Peix fresc del dia, cosa que sorprèn en un menú de migdia (això és com en ho van vendre). Suau i bona. Acompanyada amb carxofa i pastanaga i salsa romesco. Un plat ben digne!



Hamburguesa de ceps i formatge: una mica decebedor... Una trista hamburguesa eixuta i massa feta, que no tenia gust ni a cep ni a formatge. La pobra, estava acompanyada com a mínim d'un grapadet de patates fregides força bones!





A pels postres!

Pastís de formatge casolà: No... no no... Sense sabor, cremat, i dur. Si veus que no ha sortit bé, millor no posar-lo al menú. La salseta de fruits vermells, no sabem si era per decorar, o perquè costés menys de baixar... perquè era espès i dur com una mala cosa. 


Iogurt amb fruits vermells: La mateixa salsa que la del pastís, sobre iogurt natural. Res a destacar. Molt normal.



Consell pel Criticat: Teniu bon tracte i servei ràpid.  Preu-qualitat bé. Tenir el menú escrit podria ser una bona idea. això de que el cambrer/a vagi recitant els plats, i tu hagis de decidir al moment crea una mica de tensió...! Però això també us diferencia una mica de la resta.

Puntuació:

Neteja: 7 Plàtans.

Atenció: 8 Plàtans.

Menjar: 6 Plàtans.

Total: 7 Plàtans.


No hay comentarios:

Publicar un comentario