9 nov 2015

Pronostiquen la desaparició de McDonald's

“McDonald’s pateix una forta crisi econòmica i pot ser que estiguem davant els seus últims dies”.

Aquesta va ser l'apocalíptica predicció amb la qual ens van sorprendre fa unes setmanes els amos d'algunes de les franquícies nord-americanes de la signatura. El diari britànic The Independent s'ha fet ressò del malestar que ha generat el pla de modernització engegat pel CEO de la companyia, Steve Easterbrook, i ha donat veu a els qui adverteixen de l'arribada de la fi del somriure de Ronald McDonald.

“Acaben de plantar les llavor del tancament de l'empresa”, asseguren alguns franquiciats, els qui observen amb horror el recent anunci del tancament d'un nombre encara indeterminat de locals. Malgrat les noves i saludables incorporacions en el menú –desdejunis de kale i entrepans de llagosta– o la iniciativa Create your taste –hamburgueses personalitzades amb fins a 30 ingredients–, la companyia pateix un dels seus pitjors moments en sòl nord-americà. A més, mentre els nombres de McDonald’s cauen –el benefici es va ressentir un 15% l'any passat–, en l'últim any Burger King ha experimentat un creixement en vendes i beneficis.

Si tenim en compte que les franquícies representen el 81% de tot el negoci de restauració de McDonald’s, no sembla molt intel·ligent no escoltar les queixes dels seus titulars.

Es farà realitat la predicció que tant ens espanta?

...Seria la fi...

Fuera_Mc_Donalds.jpg

No hay comentarios:

Publicar un comentario