22 nov 2015

Per què la civada és el cereal definitiu?

Per esmorzar, en els nostres pans o simplement dins d'una amanida com a sopar. La civada ens aporta nutrients i salut a cada cullerada, per això et portem els miracles del cereal definitiu.

-El Primer, l'esmorzar. Els seus hidrats de lenta absorció ens permeten sobreviure a la feina durant tot el matí sense haver de recarregar piles amb la insana màquina de vending.

-Els seus greixos són insaturats, ja sabeu, d'aquestes que fan que el nostre cor vagi com la seda sense haver de preocupar per tenir les artèries bloquejades.

-És la solució perfecta per a aquells que no visiten el bany amb freqüència i és que la fibra de la civada, plena de betaglucans, també ens ajuda a regular els nivells de sucre.

-I per si fos poc ajuda a calmar els nostres nervis gràcies a les vitamines del grup B, relaxant-nos després d'un llarg dia de treball o exercici.

-És el cereal perfecte en les dietes d'aprimament pel seu alt poder saciant i la facilitat amb la que absorbeix els greixos en el tracte intestinal.

-Dels vuit aminoàcids essencials per a la vida, la civada conté sis. És a dir, proteïnes d'alta qualitat que a més ajuden al nostre fetge a depurar.

-És un aliat contra el càncer de primer ordre. Els seus tocotrienols ajuden amb el seu poder antioxidant a combatre els radicals lliures que volen portar-nos pel mal camí.

-I per descomptat, està bona i la podem menjar en pastissos, esmorzars, pans, brioixeria, amanides o pasta. Necessites algun motiu més per enganxar-te a la civada?


No hay comentarios:

Publicar un comentario