29 nov 2015

Kursaal Espai Gastronomic

Puntuació: 5,3

Preu mitjà: 20 € - 40€

Passeig Pere III, 35, Manresa

Avui hem anat aquí, per una gran causa. Hem de dir que les expectatives que portàvem eren grans. Només cal veure el local, per imaginar-se que un aquí, menjarà bé.

El festival gastronòmic va començar així:

Amanida cruixent de formatge de cabra: amanida de bossa, amb molt vinagre de Mòdena i un petit i ressec Cruixent de formatge de cabra.




Brandada de bacallà: voleu dir que no era de sobre? I quines torradetes més treballades.... són les del Mercadona o les del Carrefour?



Patates emmascarades: Més aviat aquí ja vam desemmascarar el cuiner, si ser li pot dir cuiner, perquè hauria de fer-li vergonya servir això. Totalment sec i escalfat el microones. 



Taula d'embotits: el xoriço estava bo, i almenys aquí poc podien espatllar, només havien d'obrir l'envàs i posar-lo el plat.



Risotto de bolets: jajajaaj patètic. Però molt útil si vols fer-lo servir per enganxar quelcom. Gran competència al Loctite.



Bacallà: mal descongelat, ressec, sense sabor.... Bona feina, xef!



Hamburguesa de vedella ecològica: ei! Almenys això era "digne". Bon sabor de la carn, però una presentació molt pobre. 




Pastís de xocolata: sense sabor i sec. Així de ràpid i per no allargar més el patiment.



Consell pel Criticat: si això és el que oferiu i teniu el local ple, només podem fer que aplaudir-vos. Bravo, bravo i bravo! Si senyors amb dos collons! Desitgem que no tingueu un xef de veritat treballant per fer això, amb qualsevol aficionat ja feu i us sortirà més barato. Segur que vosaltres o feu, perquè el dinar va ser una gran classe de com economitzar.

Puntuació:

Neteja: 6 Plàtans.

Atenció: 8 Plàtans.

Menjar: 3 Plàtans.

Total: 5,3 Plàtans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario