6 jul 2015

Les millors cerveses d' Espanya

DAMM INEDIT. Creada pels cervesers de Damm al costat de Ferran Adrià i els sommeliers d'El Bulli, s'elabora amb una barreja de malt d'ordi i blat aromatitzada amb coriandre, pell de taronja i regalèssia. Graduació: 4,8º. Preu: Ampolla de 75 cl., 3,90 euros.




ALHAMBRA 1925. Amb la seva característica ampolla de color verd, es tracta d'una cervesa extra amb una graduació de 6,8º. Es distingeix per la seva peculiar toc encaramel·lat i pel seu perfecte i refrescant amargor final. Gran cos i molt d'equilibri. Preu: Ampolla de 33 cl., 1 euro.




MAHOU CINC ESTRELLES. Un autèntic clàssic entre les nostres cerveses. Molt lleugera i agradable, resulta especialment refrescant. Amb una lleugera acidesa, gust de ordi torrada i un correcte amargor final. Graduació: 5,5º. Preu: Pack de 6 ampolles de 25 cl., 2,70 euros.




SANT MIGUEL 1516. Entre les diverses opcions d'aquesta marca, una de les més internacionals de les espanyoles, destaca aquesta 1516 elaborada segons mètodes tradicionals. Fresca, amarga i amb baixa graduació (4,2º), el que la fa molt agradable a qualsevol hora. Preu: Ampolla de 33 cl., 0,80 euros.




CRUZ CAMPO GRAN RESERVA 1904. Cervesa cent per cent malta, de gran qualitat. Intensa i equilibrada, amb agradable final amarg. Graduació de 6,4º molt adequada per acompanyar qualsevol tipus de menjar. Preu: Ampolla de 33 cl., 1 euro.




VOLL DAMM. Elaborada amb el doble de malta, el que li proporciona un sabor molt característic, i un cos intens i peculiar, diferent d'altres. Alta graduació alcohòlica: 7,2º. Adequada per prendre com a copa. Preu: Ampolla de 33 cl .: 1,10 euros.




ÁMBAR ESPECIAL. La Zaragozana és una centenària fàbrica de cerveses de la capital saragossana. Ofereix una àmplia varietat. La més atractiva és aquesta Especial, una lager de baixa fermentació que resulta molt fàcil i agradable de beure. Graduació: 5,2º.




MORITZ. Una cervesa gairebé artesanal, que és una institució a Barcelona des de 1856. En la seva elaboració s'empren aigua d'una deu de Vichy Català i flors de llúpol en lloc d'extractes, el que li confereix més aroma i menys amargor. Graduació: 5,4º. Preu: Ampolla de 33 cl .: 1,20 euros.




ESTRELLA GALICIA 1906. Cervesa gallega que va incorporar aquesta 1906, en homenatge a l'any de fundació de la fàbrica. Molt intensa, ofereix un color ambre i una amargor superior a l'habitual que equilibra un lleuger toc dolç. Graduació: 6,5º. Preu: Ampolla de 33 cl .: 0,80 euros.




BRABANTE BLANCA. Elaborada a Bèlgica amb mètodes tradicionals, es pot considerar espanyola ja que la fan empresaris madrilenys per al mercat nacional. De les seves varietats destaca aquesta blanca de blat, lleugera i suau. Graduació de 5è. Preu: Ampolla de 33 cl .: 1,50 euros.



No hay comentarios:

Publicar un comentario