5 jul 2015

Els 7 millors antibiòtics naturals

Sempre que ens posem malalts o tenim alguna malaltia ,o alguna cosa per l'estil en el nostre cos pensem en fàrmacs o medicaments ...
 

Sense posar atenció i així adonar-nos que la nostra mare natura, ens dóna la majoria d'antibacteriants i antibiòtics, per així poder sanar-nos d'una millor manera!

Els antibacterials ens ajuden a mantenir els bacteris bons que s'allotgen en el nostre organisme a més de combatre infeccions, però has de tenir en compte que aquests antibacteriants naturals no reemplacen les atencions mèdiques, però si els pots fer servir com un complement o de forma preventiva per mantenir les teves defenses altes.
 

Quins avantatges ens pot portar a nosaltres els antibiòtics naturals? 
- La majoria d'ells són fàcils i barats de trobar
- No posseeixen efectes secundaris.
- No produeixen molèsties estomacals ja que són molt més suaus que els fàrmacs.
- No danyen ni ataquen microorganismes. 
- No causa perill per al nostre cos si és ingerit constantment.Ara et donarem alguns productes naturals que són molt bons com antibacteriants, alguns poden servir mes si són ingerits, i altres són d'ús exterior.

Els 7 millors antibiòtics naturals:

Llimona: El seu alt percentatge de potassi i vitamina c el converteix en un molt bon antibacterià. Ajuda a combatre els mals de coll.Pots menjar directament el fruit o si t'agrades prendre el seu suc amb una mica de mel. 

Menta: Segons alguns estudis s'ha demostrat que l'oli de menta combat vint-i-dos tipus de bacteris, la menta pot ser utilitzada de forma d'infusió de te, olis o tòpicament, és ideal per a les infeccions bucals.


Resultat d'imatges de los-7-mejores-antibioticos-naturales/

Mel: La mel és especial per combatre problemes a la pell com talls, infeccions o ferides, a més els seus enzims ajuden a eliminar bacteris. 


All: Sabies que l'all posseeix més de seixanta propietats curatives per al nostre organisme?, a més té una alta quantitat d'antioxidants.Elimina els bacteris que es troben allotjats a la nostra sang, i  així mantenir el nostre sistema immunològic fort. 

Nabiu agre: El llaurant és especial per a tractar problemes urinaris, per tractar-los, pots ingerir el seu suc de preferència el més natural que puguis, sense endolcidors ni sucre!Si pateixes d'infecció urinària pren seguit aquest suc i el bacteri s'elimina ràpidament.

 Ceba: Gràcies al seu alt tant per cent de sulfurats i flavonoides és excel·lent per als problemes respiratoris com la grip, bronquitis i faringitis. 

Gingebre: El gingebre és molt potent per combatre casos com la gastritis o l'aparició d'úlceres gàstriques. Pots prendre-la en forma de te, i si és amb una mica de mel, molt millor!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario