3 jul 2015

Desperta't amb energia sense prendre cafè

Quan ens veiem baixos de força i amb les piles exhaurides tendim a recórrer a la cafeïna com a principal font de recuperació, però hi ha més solucions naturals.

1-L'energia és el carbohidrat com el plàtan o al potassi. D'acord, però si prenem aquest carbohidrat en gra sencer el resultat serà més efectiu. Per exemple, cereals integrals i llesques de pa en l'esmorzar.




2-Millor que un cafè de bon matí sense res a l'estómac, és el tradicional suc de taronja acabat d'esprémer. No només ens aporta vitamines sinó també energia per suportar el ritme del matí.




3-Mastega xiclet. En fer-ho augmenta el ritme cardíac i el flux de sang al cervell, a més d'estimular el sistema nerviós i mantenir-nos en alerta.




4-L'olor i el gust de la menta fan miracles, com el de aixecar-te amb ganes de menjar-te el món. Tot aliment que ofereixi frescor compta amb aquestes mateixes avantatges.




5-A vegades el motiu del cansament és la manca d'hidratació. Només cal reposar forces bevent aigua: vuit gots d'aigua al dia o, com a mínim, litre i mig.




6-I els plàtans després de dinar per no sucumbir al somni que ve de la mà d'un bon àpat.



No hay comentarios:

Publicar un comentario