12 jul 2015

MENSSANA

Puntuació: 7,6 

Preu mitjà: 10€ -15€
Carrer de Sardenya, 48 (Barcelona)

Ja fa uns quinze dies, estàn a Barcelona, i buscant un lloc on dinar més o menys aprop de La Barceloneta, vam ensopegar amb aquest local.
Només de passar per davant, ja crida l'atenció, i produeix una sensació, que t'empeny a entrar; i a la qual no ens vam poder resistir!!

És un restaurant acabat d'obrir, amb la decoració de moda amb palets i plantetes, i està molt net i amb una ambient i clima molt calmat i relaxant; on fan una cuina semi-vegana, i en el que el menú que feien de cap de setmana  només valia 9,5€!!



 Tot i així, nosaltres vam demanar sols un plat del menú, i dos coses més de la carta:

Entrepà de salmó ( salmó fumat, formatge fresc, llimona, cogombre i enciam): pa cruixent i gran, i amb combinació perfecta dels ingredients. Era molt lleuger, fresquet, i baixava sol. Molt aconseguit i mol bo!!

Wrap vegà ( verdures a la planxa, Dip d'alvocat, rúcula i tomàquet xerry): Potser un pèl massa petit... però molt gustós i tornant a encertar de ple en la combinació d'ingredients. Llàstima que quan li vas agafant el gust, s'acaba!!


Vedella amb graten de patates i salsa criolla: el plat més complet de tots, amb la carn gustosa però no tant tendra com esperàvem, i que no sabem  si era per no ser de prou qualitat o per està massa feta. Però això si, l'acompanyament del graten de patates, et feia oblidar qualsevol cosa d'aquest món!! uf,uf!! Brutal, espectacular, boníssim,.. no parlem del Messi, no! Parlem de les patates!!! Finetes i tendres i cruixent a la vegada, perfectes... I tot plegat sumant-hi la salseta criolla, fotien un plat molt currat!!

Com que les begudes no entraven al menú, i som una mica garrepes, només vam demanar un beure pels dos. La cambrera ens va recomenar la llimonada amb maracujà artesana que preparen ells mateixos, així que la vam demanr i vam encertar de ple!!  Boníssima i refrescant, és la millor que hem begut mai!! Bé.. al final també vam acabar demanant un got d'aigua...

I per acabar, i tot i no tenir carta, ens van portar l'única cosa que tenien  per menjar de postres aquell dia:

Pastís de xocolata i maduixes: Collons. collons!! Només una cosa de postres, però quina cosa tu!! Un pastisset ben malós, dolcet i tovet, que estava molt bo!! També portava una melmelada de fruits de fruits del bosc al mig, que encara li potenciava més el sabor! Un senyor postre bomba!!



Consell pel Criticat: Aqui es respira calma, tranquilitat, pau. Seguint així aniran per el bon camí. Només cal, que els cambrers perdin una mica la vergonya, i la cosa pujarà com l'escuma!!

Puntuació: 

Neteja: 8 plàtans

Atenció: 8 plàtans

Menjar: 7 plàtans

Total: 7,6 plàtans





No hay comentarios:

Publicar un comentario