13 jul 2015

Cal Patoi

 
Puntuació: 6,3
Preu mitjà: 10 € - 20 €

Plaça Clavé, 12. Navarcles

Amb ganes de sopar fora i en una terrasseta ben parida, vam anar fins a Navarcles expressament per anar a menjar en aquest mític restaurant del poble. 

Lloc molt familiar de tota la vida, amb un tracte molt proper i amigable amb el client. 

Típica carta per sopar, amb amanides, torrades, pizes i tapes, però amb tot amb un toc que els hi dna molta personalitat!

Vam demanar: 

Amanida de colors: Favetes, olivetes, melmelada, "croquetes" de formatge de cabra, tomaquets xerri, blat de moro torrat, formatge per sobre,.... Ah  si!! i també duia enciam!! Amanida molt completa i potent! Molt lograda i bona!!




Plat Patoi: Plat combinat "full equip"!! Té de tot i més. Amanida, torrades, escaixada de bacallà, escalivada, pernil salat, anxoves. Ideal si no saps decidir-te per un plat, perquè el plat aquest és com un buffet lliure! Per triar i remanar. 



Calamars a la planxa: Crec que en la vida, demananat aquest plat a altres llocs, ens n'havien portat tants... i de tant bons!! Fregits i salats just al punt! Eren molt tendres, i gustosos!!  



Amanida navarclina: enciam i escarola, molt ben acompanyat amb cigrons, peus de porc desosats i bacallà!! Quina meravella tu! Coses tant diferents, i que semblen tant incompatibles, i que quan s'ajunten fotin aquesta joia de plat!! Tant "simple" i tant brutal!! Molt bo i recomenable!




Pizza de sobrassada, pinyons i mel: MaredeDèussantíssimatrinitatdelsmonjos!!! Quin miracle de pizza ostia!! Tant fineta, tant cruixent, tant gustosa,.... mmmm..!! Pizza Top!! Amb el contrast del salat de la sobrassada i la dolçó de la mel... Realment sorprenent, i deliciosa!



Per acabar els postres! ..Que no els vam demanar de la carta, perquè, celebravem un aniversari, i vam portar un pastí prèviment comprat en un supermercat lowcost. 

Tot i que ho vam compensar demanant cafès, tallats i trifàsic , tot amb gel! 


Consell pel Criticat:  L'única cosa que podríeu fer, és millorar la decoració, o modernitzar la terrassa, fer una entrada que convidés més a entrar, o totes tres coses juntes. Però com que sempre ha estat així, i coneixent-los no ho faran , feu el que volgueu, que malament no us anirà pas! 


Puntuació: 



Neteja: 5 plàtans



Atenció: 7 plàtans



Menjar: 7 plàtans



Total: 6,3 plàtans

No hay comentarios:

Publicar un comentario