1 dic 2015

Te Chai: el te dels beneficis


Te Chai o te Masala Chai, tots dos noms fan referència a una de les begudes calentes més característiques d'Índia i cada vegada més popular entre els consumidors habituals de te a qualsevol zona del món. I com a homenatge a ells, avui volem destacar les propietats i els beneficis d'aquesta beguda de te negre, espècies i llet.






El te Chai, com més popularment es coneix, ha tingut un ús diferent al que actualment li estem donant; s'ha passat de consumir-ho com a remei medicinal per algunes de les propietats que anem a veure ara, a consumir-ho com a beguda habitual del dia a dia.


Els seus beneficis són els següents:


Una beguda digestiva: de fàcil absorció que accelera el metabolisme. Bàsicament perquè les seves espècies són estimulant i això no deixa de ser una picada d'ullet a l'organisme.


Anticancerigen: aquest te és molt ric en antioxidants i això ens ajuda a prevenir, de forma natural, aquest tipus de malalties.


Energètic: podem atribuir-li el qualificatiu de beguda energètica, ja que el te negre és un dels tipus de te amb major poder de fer-nos despertar de la nostra letargia.


Preventiu cardiovascular, això és, una beguda que prevé de malalties relacionades amb el cor en tenir un alt contingut en flavonoides i catequines.


Estimulant cerebral: estimula el sistema nerviós augmentant l'estat de concentració i vigília.

No hay comentarios:

Publicar un comentario