2 dic 2015

Greta Gogo

Puntuació: 8,3

Preu mitjà: 15 € - 30 €

Carrer de Barcelona, 75, Manresa.

Aquesta vegada, em anat al que quasibé podriem considerar un TOP3 de locals més guapos i moderns de Manresa.

Ens n'havien parlat bastant bé, i no podia faltar una crítica nostra d'aquest restaurant.




Papas arrugas: molt bones, tot i venir excusar-se que aquí no troben el tipus de patata idònia per fer-les. Les salses estaven molt bé i acompanyaven perfectament la patata salada. El millor de tot, el punt de picant, era ideal. Doncs la veritat quan trobin la patata adequada haurem de tornar-hi.





Carpaccio de tomàquet amb figues: Molt bo, fresc i molt ben acompanyat de formatge parmesà! Combinació ben aconseguida, per fer un plat del tot fresc, original i bo!




Nyoquis (gnocchis) amb bolets: mmm...!! Què bons que són els nyoquis!! Tovets i melosos. I si són amb la salseta i els camagrocs que aqui al Greta els cuinen, ja és un altre nivell! Un plat fantàstic!



Conill rostit al forn: Tot en conjunt era bo. La salsa era de les de sucar-hi el pà fins al límit! Però el conill.. no acabava de ser del tot tendre. Un pèl dur, vaja..








Suprema de bacallà: realment era sublim, gustós, es desfeia a la boca, barrejant perfectament la salsa que portava, donant un sabor exquisit.




 

Crema catalana: el postre ideal després d'un menjar tan i tan bo. Va aportar-me tot el relax necessari per anar a casa satisfet plenament.






Panacota: Amb una sorprenent presentació, vam començar menjant ja amb optimisme, i no ens va decebre gens!! Perfecte!




Mel i mató: generosos amb la mel (cosa que és molt d'agraïr), i molt bo! Sempre es posa bé un mató amb mel per finalitzar un bon dinar!






Consell pel Criticat: seguiu així, tot està molt bé. Algun de la competència hauria de venir a visitar-os, a veure si aprenent quelcom.

Puntuació:

Neteja: 8 Plàtans.


Atenció: 9 Plàtans.

Menjar: 8 Plàtans.
,
Total: 8,3 Plàtans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario