12 dic 2015

Kurz & Gut

Puntuació: 3,6

Preu mitjà: 8 € - 15 €


Centra Comercial Bages Centre, C/ Alvaar Alt, s/n. Local 9-10. Manresa.

Abans de gaudir d'una nit de cine que millor que un sopar amb unes bones i delicioses salsitxes alamanes. Doncs bé res de res i sort que no anava amb pressa perquè sinó segur que ens perdem la pel·lícula. Quina lentitud.


Vam degustar el següent:

Salsitxes alamanes: una mica més i no les provem! Estaven bones però molt mal acompanyades. Patates palla congelades i sense cap mena de salsa. Les salsitxes haurien de portar una salsa de mostassa dolça però es veu que no en tenien....





Amanida alamana: quatre patates bullides amb dos trossos de frankfurt i cinc olives. En la carta posava que portava cogombre però sense comentar res van decidir que era millor servir-la amb olives verdes. 




Consell pel Criticat: només podem fer que envejar-vos. Incomprensiblement teniu clients. Realment tal com o vam viure el nostre consell seria que tanqueu.

Preguntes:

-Realment trobeu normal trigar 40 minuts per una salsitxa fregida tallada en quatre trossos i una amanida que ja teníeu preparada?

-És normal passar-se 15 minuts davant la caixa perquè et cobrin?

-I el millor de tot és normal que durant aquests 15 minuts, sortir un cuiner tot enfadat i la persona que cobri li vagi el darrere es posin a discutir, marxin dins la cuina, segueixin discutint i mentrestant cap cambrer sigui capaç de cobrar-te?

-Trobeu normal els preus que teniu?


-No seria més normal que si falta algun ingredient a la carta, el cambrer a l'hora de demanar o digues? O és millor que el client s'ho trobi quan li porteu el plat?

Puntuació:

Neteja: 6 Plàtans.

Atenció: 2 Plàtans.

Menjar: 3 Plàtans.

Total: 3,6 Plàtans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario