6 dic 2015

La Cuina


Puntuació: 8,6

Preu mitjà: 13 - 35€

C/ Alfons XII, 18. Manresa

Dies enrera vam decidir-nos per fi a anar a un lloc mític de Manresa, com és el restaurant La Cuina. Un lloc que tot manresà en parla, o li han recomenat, o hi ha anat. 
Doncs bé, com a bons manresans, vam envaletonar-nos i vam anar a fer el menú ràpid de migdia, per 13€!


L'entrada al local és del tot perculiar, primer, perquè s'ha de pujar unes quantes escales, i segon perquè just a sota del restaurant, hi ha ni més ni menys que un SEX SHOP!! La qual cosa fa, que les escales en qüestió no sembla que vagin a espetegar a un restaurant precisament...

Un cop dins i ja saben que estàvem al lloc correcte, et tracten amb molta amabilitat i rapidesa. Cosa que fa, que tot vagi ràpid i bé. 

Els primers plats venen de seguida:

Arròs negre: Perfecte. Just de sal, cuit al punt, ni massa ni poca tinta. Boníssim!! Com es nota quan les coses es fan amb delicadesa i amor... Encara hi somiem!



Mandonguilles amb sèpia i favetes: uf uf uf!! Quines mandonguilles tant tendres, esponjoses i fines... Quin sabor més bo!! I la sèpia que es desfia a la boca. I a sobre, ben acompanyat amb unes favetes boníssimes!! I ple de suuuuuc!! Un plat per tirar-s'hi de cap i banyar-se ; i sucar-hi de tot fins a deixar el plat ben net!!



Galtes de porc desossades: I semblava que res podia ser més bo. Aparèixen les galtes! Carnoses, gustoses, , meloses... Tant tendres que es desfeien només de tocar la llengua! Amb una salsa d'Oporto, i acompanyades d'una tempura de ceba molt cruixent!! Brutal!




Bacallà amb salsa de carbassa: Combinació espectacular! Un semi-contrast de dolç-salat molt bo i suau. També portava la ceba, igual de cruixent. Molt aconseguit i bo!


I per rematar el bon apat, faltava posar-hi el punt dolç a la cosa amb els postres. On aqui malauradament ens vem despertar, i vam tornar a ser conscients que estàvem fent només un simple menú...:

Un d'ells, era un gelat Magnum: (la foto del qual, va ser eliminada per error) però bé, qui coi no sap com és un gelat d'aquests! Era el de Marc de Cava. Era bo, com tots, i poca cosa més.

I laltre, 

Copa de xocolata amb nata i melmelada de taronja: Era quasi una mousse, però tot en si molt soso. La xocolata no tenia cap mena de sabor. Una mica defraudats, ja que el llistó estava alt, i esperàvem més dels postres.





Consell pel Criticat: Plats molt bons i abundants, per a un menú de 13€!  Però amb uns postres millorables. També es podria modernitzar una mica la decoració, però qui es fixa en això, quan menges tant bé!

Puntuació:

Neteja: 9 Plàtans

Atenció: 9 Plàtans

Menjar: 8 Plàtans

Total: 8,6 Plàtans

No hay comentarios:

Publicar un comentario