17 dic 2015

Fish Corner Barcelona

Puntuació: 7,3

Preu mitjà: 10 € - 30 €

Centre comercial Les Glòries, Barcelona


Mig perduts per Barna i inconscients del que feiem ens vam endinsar en les profunditats del centre comercial Glòries.
Era tard i tampoc teníem massa gana, però havíem de dinar. I caminant, caminant... Voilà! Una oloreta de peix a la planxa va venir fins els nostres nassos, i al girar al cap, allà estava l'origen !!
Un restaurant amb cuina oberta, i molt maco! Amb unes mostres dels plats del dia en el taulell on es cobra i que està a fora! 
I amb la pinta que feien aquells plats, ens i vam acostar, i després de negociar amb el cambrer que hi havia fora, ja que era una mica tard i a més només volíem menjar un sòl menú  (que valia 18€, però clar, era cap de setmana..) per compartir; el bon noi va accedir a deixar-nos entrar.

Com que havíem vist els plats de mostra fora, ho teníem ja tot decidit!

Ous fregits amb xipirons:...sobre una manta de patates al forn. Combinació brutal! Tot ben saladet, i amb un gust exquisit. I generós en la quantitat!! 


Bacallà amb musselina d'alls: bbbrrrr.....!!! Es-pec-ta-cu-lar! Que bo! Fet a la planxa, torradet, gustós, perfecte! I també amb molta quantitat! Dos trossos de peix ben macos!! Portava també unes patates iguals que les del primer plat, però eren tant bones, que ja ens va agradar repetir! 






Pastis del dia: Era de xocolata a priori, però se'ls hi va acabar, i va passar a ser un de Dolç de llet. Però el canvi va ser a millor! Quina cosa més melosa i dolça de pastís! Una molt bona manera d'acabar un dinar tant rodó!! Quin gustet més bo que ens va quedar a la boca! mmm...




Consell pel Criticat: Un lloc on val la pena deixar-s'hi caure un dia la veritat. Demanant un menú a compartir, ens vam ben atipar, ja que com podeu veure a les fotos, els plats són molt complets  Molt acollidor, molt ben decorat i amb un servei atent i amable. La única cosa que hauríeu de millorar és la ventilació. És molt xulo tenir la cuina oberta i tal, però al cuinar bàsicament amb planxa, s'acumula massa fum al menjador, i un acaba una mica fumat! 

Puntuació:

Neteja: 7 Plàtans.

Atenció: 8 Plàtans.

Menjar: 7 Plàtans.

Total: 7,3 Plàtans.



No hay comentarios:

Publicar un comentario