25 feb 2017

8 canvis que faran més saludables els teus àpats



PER L'ESMORZAR ...

Alvocat en lloc de melmelada

Si la primera opció és casolana i es fa amb poc sucre pot colar però si no és així, agafa mig alvocat i estén-lo per tota la teva torrada, afegeix un rajolí de llimona i llest. La fibra de l'alvocat i els greixos saludables monoinsaturats que redueixen el colesterol et mantindran ple durant tot el matí i evitaràs les temptacions.


Resultat d'imatges de torrada amb alvocat
És més sa però... no tan bo?¿

Formatge per xampinyons


Si ets vegetarià i ets dels que comença els matins amb un bol de muesli amb cereals, un remenat d'ous amb una mica de formatge i torrades, hauries apuntar un ingredient per afegir: xampinyons. Encara que en realitat preferiríem que ho substitueixis pel formatge. Els xampinyons són pràcticament aigua i proteïnes i gairebé no tenen calories mentre que el formatge en conté moltes, a més de greixos saturats.


Millor "tortitas" de blat de moro

Té la meitat de calories i el doble de fibra que les elaborades a força de farina. Aprofita i a partir d'ara prepara les teves fajitas amb aquestes "tortitas".




PER DINAR ...

Canviar la maionesa per hummus


Sabem que és difícil no afegir 2kg de maionesa a un sandvitx ben carregat de pollastre, tomàquet, enciam i formatge. Però si això és el teu pa de cada dia, Controla't amic i fes aquest saborós truc que tenim. Prepara hummus i substitueix-ho. Una cullerada de maionesa té 95 calories mentre que la mateixa d'hummus tan sols 25.





Oblida't de les xocolatines

Si les tardes al treball són un suplici per la dieta tranquil perquè tenim la solució.

Xocolata del 75% o més. Un trosset d'aquesta i et donarà l'energia suficient per seguir treballant.





Deixa el suc i menja't una peça sencera de fruita


I si no és natural, ja podem plegar. Els sucs envasats contenen molts sucres mentre que una peça sencera de fruita et proporcionarà el doble de vitamines i nutrients.





PER SOPAR ...

En lloc d'arròs, colifor

Sabies que alguns restaurants crudivegans aprofiten la coliflor com a substitut de l'arròs? I com és això, et preguntaràs. Doncs molt fàcil, es ratlla una mica de coliflor s'assaona i llest.




Canvia el sucre per canyella


Quan una recepta et demana sucre perquè estàs acostumat a això, has de pensar ràpid i saber que hi ha formes molt més saludables de donar-li gust a un plat o una beguda com és el cas de la canyella o la nou moscada, molt més saludable.




Quant de sacrifici no? Canvi d'hàbits, canvi de sabors. Que en penseu? Ho fareu vosaltres?

No hay comentarios:

Publicar un comentario