14 feb 2017

Tècum

Puntuació: 8,3

Preu mitjà: 15 € - 40€

Plaça Bages, 8, Manresa


Tornem al Tècum! Aquesta vegada, per provar els seus arrossos.

De primeres, ja porten el pica-pica. Com ens agraden aquestes cosetes per matar el cuc!



De "primers" i per no anar directes a l'arròs, vam demanar dos entrants per escalfar motors:


Croquetes de pollastre i pernil Ibèric: Eren tovetes i suaus. Amb bona pinta, però amb un gust a oli ranci que decepcionava una mica... Podrien haver sigut excel·lents, però aquest regust les baixava de nivell.




Calamarsets frescs a l'andalusa amb amb maionesa "kimchi": Tendres, cruixents, gustosos. Eren boníssims,  i quan els sucaves amb la maionesa ja era apoteòsic! 


Ara ja si, anem de cara als arrossos:

Arròs "socarrat" amb gambetes: VergeMaria Que bo! Torrat, gustós, perfecte. Quina sensació tant bona la de rascar la paella per desenganxar l'arròs cruixent! Estava molt i molt bo! Les gambetes boníssimes també. Estem escrivint, i se'ns fa la boca aigua...



Arròs negre “Can Bosch” de sípia i carxofes: Difícil fer-lo més bo. També perfecte en tot. Al punt de cocció, amb molt bon gust. No es pot dir res negatiu. Brutal! 




Volem destacar, la combinació perfecte de l'arròs amb aquest vi blanc que vam demanar. Fa que tot encara sigui millor. Molt recomanable.


Tarta Tatín de poma amb gelat de poma verda i crema Anglesa: Molt ben combinat i elaborat. Boníssim!



Crema catalana amb melindro de taronja,llimona confitada i sorra de canella: Boníssima. Perfecte. No es pot descriure, s'ha de provar!



Daus de pinya a la brasa amb sorbet de llimona i gingebre amb crema de cítrics: Tota una bomba de sabors. Curiós i bo a la vegada. 




Consell pel Criticat:  Tot molt bé! Local bonic, cambrers agradables, menjar boníssim i preus adequats a la qualitat. Més que un consell al restaurant, us hem de donar un consell a la gent; si encara no hi heu anat, ja esteu tardant! Impossible no sortir-ne content! 


Puntuació: 

Atenció: 8 Plàtans.

Neteja: 8 Plàtans.

Menjar: 9 Plàtans.

Total: 8,3 Plàtans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario