23 feb 2017

6 aliments per incrementar el teu poder mental


1. Cereals integrals
El nostre organisme no pot funcionar bé sense energia, de manera que la millor manera d'obtenir-la i a més mantenir la capacitat de concentració, és un subministrament adequat i constant de cereals integrals amb un índex glucèmic baix, perquè aquests alliberen lentament la glucosa en el torrent sanguini i d'aquesta manera la ment s'activa durant tot el dia. Els cereals que hem de consumir són blat, civada, blat de moro, sègol i arròs, entre d'altres.


2. Tomàquet
Hi ha un potent antioxidant que es troba en els tomàquets; aquesta substància ajuda a protegir el dany que produeixen els radicals lliures en les cèl·lules, especialment les causants de la malaltia d'Alzheimer i la demència.




3. Llavors de carbassa
Les llavors de carbassa, riques en zinc (subministrament mineral molt valuós i que és vital per a millorar la memòria i les habilitats de pensament), contenen magnesi, que ens ajuda contra l'estrès, a més que són riques en vitamines del grup B i triptòfan , precursor de la serotonina química, la qual millora el nostre estat d'ànim.


4. Bròcoli
El bròcoli és una gran font de vitamina K, la qual és coneguda per la seva poderosa funció d'ajuda cognitiva que millora, per descomptat, la capacitat intel·lectual. Els investigadors afirmen que el bròcoli és ric en compostos anomenats glucosinolats, els quals són responsables de retardar el deteriorament del neurotransmissor anomenat acetilcolina, que està relacionat amb la malaltia d'Alzheimer.




5. Salvia
La majoria dels estudis concorden que la sàlvia, per ser un oli essencial, és favorable per a millorar la memòria i mantenir la concentració.


6. Nous
D'acord amb un estudi publicat a American Journal of Epidemiology, una bona ingesta de vitamina E podria ajudar a prevenir el deteriorament cognitiu, especialment en la gent gran. Cal esmentar que la majoria de les oleaginoses, com les nous, són una gran font de vitamina E.




No hay comentarios:

Publicar un comentario