7 feb 2017

4 Consells per menjar sa encara que no tinguis temps

1. Menjar a primera hora.
Començar el teu dia de treball sense menjar és com conduir el teu cotxe sense prou combustible. Fins i tot si no et lleves amb gana per esmorzar, agafar alguna cosa ràpida i senzill com una poma i un batut o un iogurt i baies naturals sense sucre comunica al teu cos que ja no dejuna i li dóna energia per començar el dia.

2. Fes-te amb reserves.
Abans de fer la compra setmanal, afegeix alguns productes no peribles a la llista, que puguis barrejar i combinar en paquets de 100 a 200 calories per portar a la bossa o maletí o guardar-los al calaix de l'escriptori. Pensa en nous crues, galetes d'arròs, cereals de gra sencer (i baix en sucre), fruits secs sense sucre i fins i tot trossos de xocolata negra.

3. Planifica les teves pauses per menjar.

Igual que no comences el dia sense una llista de tasques, tampoc ho facis sense planificar bé els teus menjars. Revisa el teu horari mentre et desplaces a la feina i planeja un descans per menjar cada tres o quatre hores. Posa una alarma al telèfon com a recordatori.


4. Menjar com un superheroi.


Per mantenir-te saciat i ple d'energia-i mantenir els nivells de sucre en sang constants-, inclou el duo dinàmic de fibra i proteïna amb cada dinar i berenar. Alguns exemples són amanida amb pollastre a la planxa, gambetes o tonyina; galetes de blat integral cobertes amb mantega d'ametlles i rodanxes de plàtan; una atzavara de blat integral farcida d'hortalisses i rodanxes de cogombre; o una amanida de fruita fresca coberta amb formatge baix en greix.


No hay comentarios:

Publicar un comentario