24 may 2016

El Puxi`s

Puntuació: 7,3

Preu mitjà: 10,90€ (Menú)


C/ Muralla de Sant Francesc 47 – 49 Manresa (antic Hotel Pere III)


Avui , anem a parar al Puxi's! Local relativament nou de Manresa ( no fa ni 1any que està obert). Ja en teníem moltes ganes de provar-lo. I aprofitant el bon temps, hem pogut gaudir de la terrasseta que tenen muntada, on s'hi està de conya!!

Evidentment , hem demanat menú (10.90€) i tot això es el que hem catat:

Aperitius: 

Amanideta: Platet petitó amb una mini-amanida completa. Un bon tastet!


Suc de pinya: està clar que natural no és, però ben fresquet, baixa de conya.


Comencen amb els primers!


Cigrons estofats: Tovets i acompanyats de xistorra.. estaven brutals!  I el suquet? buf buf!! Hi em sucat el pa que ens ha arribat fins al colze; Una mica més i perdem el rellotge! Bò , bò!




Macarrons als quatre formatges: al punt mig entre soso i gustós. Plat simple, però que a mida que vas menjant li trobes més la gràcia. Correcte pel menú que pagues.



Paella: Gustosa, amb gust a peix bo i amb suficient "material". Ara, pel nostre gust, li falta una mica de cocció al gra d'arròs eh (però tampoc estava ni dolent , ni cru).. Però! Ja gustos per a tot.. Així que, tampoc ens hi capficarem.


Tot això ho anàvem fent baixar amb aquestes dos ampolles:



I seguim amb els segons...

Estofat de vedella: Originals en posar un puré de patata sota de tota la carn i salseta ben bona! La carn un pèl seca però prou tendra. Vaja, que en general, estava curradet.


Rogers amb verduretes: Peixet ben fet i força gustós. Bon acompanyament de verdures. Plat subtil i ben buscat.



Calamars amb salsa de ceps: Més gust a ceps que a calamar ( potser és evident...). El primer sorprèn, la veritat. Nosaltres no els havíem provat mai! A cada un que menges li trobes més el gustet, i quan s'acaba t' emprenyes perquè en voldries més!!!




Per no faltar a la tradició; Els postres!! 

Aquí la cosa baixa eh... i bastant en picat. Sincerament, ens ha decebut . Anàvem a ritme de creuer, gaudint,  i tal,.. Però PAM!! De sobte hem frenat en sec.. 
Bé, som-hi.

Pastís de formatge: ¿? Més decoració que pastís. i el formatge? Notem gelatina? Textura peculiar, amb sabor imperceptible. Baixón total...




Brownie : L'han escalfat. Si, molt bé. Rerefons de xocolata... Però la sensació que tens al menjar-te'l? Sembla que t'estiguis menjant una puta goma MILANO de esborrar !! Com coi està fet això?  Millor no saber-ho...



Pastís de xocolata: El millor dels tres. Però sense tirar coets... Tenía gust a xocolata (que ja és molt), i poca cosa més. Lleuger i tou. 



Consell pel Criticat: Teniu un local ben parit, una terrasseta de puta mare! Els plats a triar són bastants i variats, a més de que són originals i diferenciats del que es pot trobar a  altres llocs. Tot amb un preu de menú molt interessant. Teniu tots els números per triomfar. 
Però..
Què em de fer amb els postres? Potser no em escollit bé. (la crema catalana i els tiramisú s'havia acabat). Ara bé, si milloreu en això... Podeu ser els putos amos del menú de migdia! 

Puntuació:

Neteja: 8 Plàtans.

Atenció: 7 Plàtans.

Menjar: 7 Plàtans.

Total: 7,3 Plàtans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario