26 may 2016

La Taberna del Mallol

Puntuació: 7,6

Preu mitjà: 20 € - 35€


Ctra. del Pont de Vilomara, 81 Manresa


Avui visita a tot un veterà dels restaurants Manresans. Local molt ben renovat, acollidor, modern i amb una terrassa per tots els dimoniets que encara fumeu.

Vam poder degustar el següent:

Torradetes de fua i melmelada: exquisides. Personalment molt millor les de melmelada de maduixa que les de melmelada de taronja amarga. Ja és prou amarga la vida per haver de posar melmelada amarga el nostre menjar. Collons!




Cors de carxofa arrebossades: perfecte aperitiu, bo i sa. Bon substitut de les típiques patates fregides.


Pop a la brasa: el puto amo del menú. Encara em cago amb tot!! Només un per persona! Deu de Deus, havia d'haver-ne demanat més!!! 


Costelletes de conill: petites però amb un gran gust! Són molt gracioses també!


Bacallà a la Donostiarra: plat digne... el bacallà estava un pèl sec. La veritat després d'aquest pica-pica tan bo, va ser una decepció difícil de pair.


Entrecot: gustos, tendre, però també senzill. Amb l'empenta que portàvem amb el pica-pica, aquest plat li faltava un pèl de espurna. 


Consell pels Criticats: poca cosa podem dir... Però faltaria cuidar més els petits detalls en els plats. Esteu a només un petit pas de pujar de nivell.

Puntuació:

Neteja: 8 Plàtans.

Atenció: 8 Plàtans.

Menjar: 7 Plàtans.

Total: 7,6 Plàtans.

P.D: Gràcies per utilitzar patates de veritat. (Hem de fer campanya per treure les patates palla de merda dels nostres restaurants).

No hay comentarios:

Publicar un comentario