10 may 2016

La Tina de les Faves


Puntuació: 5

Preu mitjà: 15€ - 18€



Carrer del Cós, 71, 08241 Manresa, Barcelona

Aquesta vegada espataguem a la Tina! Ja fa 1 any que està obert, i ja teníem ganes de provar-lo!

Va ser per Sant Jordi (si, ja fa uns dies...), i hi havia el menú de cap de setmana i/o festius (18€).

De primers:

Remenat d'ou amb bolets i botifarra ( i també litres de crema de llet!!): N'esperàvem  una altra cosa la veritat.. Més gust a ou, menys crema de llet i.. hi havia botifarra?? La veritat es que em van entrar ganes d'entrar a la cuina i ensenyar-li al cuiner com es fa un puto remenat com cal! Fiasco... 




Canelons de bacallà i gambes amb beixamel d'espinacs: Aquí la cosa va millorar. Estaven  bons i suaus,    més gambes que bacallà, i una beixamel correcte... Però amb un regust que recordava massa a... crema de llet altra vegada..??!





Pa..

Carai! Si, això és l'aperitiu! Si si, ens el van portar després dels primers plats i perquè els hi vam dir que ho fessin! Resulta que tothom en gaudia, menys nosaltres que vam ser els oblidats.. Ara que tampoc ens haguéssim perdut gran cosa... Però ja que paguem..!!



Amb els segons, la cosa va fer un bon salt de qualitat!

Confit d'ànec: tendre, suau, tou, i gustós! No es pot demanar més.




Espatlla de xai al forn: Molt bo també! Tendre i mol gustosa! Amb menys oli també estaria millor..



I ja passem als postres! 

Brownie de xocolata: Amb gust a xocolata i amb dos cagarades de gelat. No el recordarem eternament..




Crema catalana: bona però passada de sucre cremat. Per trencar la capa superior de sucre, gairebé vam tenir-ho que fer a cops de martell!!



Consell pel Criticat: Tot plegat sembla un dinar més que acceptable oi? Doncs ara ve quan el maten. Tot hagués anat millor, de no ser pel pèssim servei del local. Dos cambrers joves que anàvem com pollastres sense cap pel menjador, i no tenien ni puta idea de on anava cada cosa, amb una pèrdua de memòria que és preocupant, i del qual dels dos, el més ¿experimentat?, no entenia un a merda del que li deies.. Tot, es clar, dirigit per una mestressa sobrepassada i sense autoritat que arrodonia el fracàs.. 

Creiem, que no estant preparats per omplir el local perquè no arriben. I com a consell, valdria més que eliminéssiu un parell o tres de taules i féssiu millor la feina. Els clients també ho agrairien, també, perquè allò semblava una llauna de sardines... 
Puntuació:

Neteja: 8 Plàtans.

Atenció: 0 Plàtans.

Menjar: 7 Plàtans.

Total: 5 Plàtans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario