19 may 2016

El Xeff

Puntuació: 7,6

Preu mitjà: 12,50€ (Menú)

Carrer de Sant Tomàs , 6. Manresa

Local recentment obert a Manresa. Està una mica amagadet, (tot i que està just darrera de la plaça Sant Domènec) , però creiem que donarà que parlar! 

Doncs bé, avui ens hem engrescat, i hem anat a fer-hi el menú (12,50€). De primeres, hem entrar dins. Es veia un lloc coquetó, rústic i net. Però al final ens hem decidit a menjar a la terrasseta nova que han posat, i que a més, hem estrenat!!

Per picar ens han portat un vol amb oli (del bo!), i uns bastonets i ja de pas el pa, per anar sucant-ho tot. 
Ja de pas també ens han dut les begudes: aigua, i una bona copa de vinet (de km.0).


Ja començant amb els primers,

Amanida Caprese: cosa senzilla, però ben feta. Enciam, xampis, verduretes marinades, tomàquet,.. Tota una combinació boníssima, i que baixava de conya!




Carpaccio de vedella: Boníssim! Potser feia temps ara que no en menjava, i per això l'hem trobat exageradament bo,... o potser realment ho era!! Suau, ben amanit, i amb la ruca, que ho feia tot més fi. Fantàstic!




Orada amb cous-cous: Peix ben fregit i torradet, sense ser oliós, i amb una presentació original del plat. Les verdures del cous-cous, eren les mateixes que les de l'amanida, però amb un toc de cilantre! i com eren tant bones, no ens ha molestat! Ens ha agradat. I la veritat, es que era l'orada la que acompanyava al cous-cous i no al revés! Deunidó el platot!



Rissotto "del país" amb botifarra negra i seques: plat estrella del menú! Se'ns dubte. Combinació brutal de l'arròs amb les seques i la botifarra negra. Cada cullerada, era el puto paradís!! Bon plat per arrodonir un bon menú,



I per acabar, que mai poden faltar.. els postres!

Aquí... la cosa ha baixat eh.. els postres en si no són el seu fort, però almenys la presentació se la curren! 

Xarrup de llimona: el que vindria a ser un llimona gelada de tota la vida... però li fots quatre glassonets i una menta, i volià! per la foto queda de puta mare! 



Pastís de formatge amb melmelada de gerds: ve acompanyat de gelat de vainilla (de la bona), però el pastís... és el típic semi-fred prefabricat , i que no tenis gust de formatge per enlloc.. Era soset soset.. però vaja... el tio li posa ganes.



Consell pel Criticat: sou joves i amb empenta, tingueu una mica de paciència i ja veureu com la cosa rotllarà!! Això si, els postres... justets eh.. Però tot i així, ens han ajudat a baixar tota la teca!

Puntuació:

Neteja: 8 Plàtans.

Atenció: 9 Plàtans.

Menjar: 6 Plàtans.

Total: 7,6 Plàtans.



No hay comentarios:

Publicar un comentario