24 ene 2015

A La Turca


Puntuació: 6,3

Preu mitjà: 5 - 10€


Ctra. de Vic, 9 

Dies enrere i amb molta mandra de fer el sopar a casa, vam anar a fer un clàssic de la vida moderna:  un kebab!


D’aquests locals n’hi ha per tot arreu, això si.. hi ha de tot eh! ...Ja ens enteneu… Però aquest, és un dels que ve de gust anar-hi!


L’ambientació del local està força aconseguida, i és realment acollidor i maco, per tractar-se d’un local d’aquests.


Bé, vam entrar, i al seure ja va venir un cambrer a pendre’ns nota, si, un cambrer d’aquest que nomes diuen: si..si.., o simplement diuen: pollo, ternera, sin picante. El pobre, fa el que pot, però “a bon entenedor, poques paraules basten”..


Finalment, vam demanar:


Pita de pollastre: De tota la vida! Pollastre.., enciam.., pastanaga.., remolatxa.., ceba.., salseta iogurt, Vaja! No descobrim res. Con picante!!


Pita de vedella “sin cebolla”: igualet igualet que l’altre , però amb vedella i sense ceba.. Sense secret!


La veritat, que menjar en un kebab, mirat fredament, entre que no saps d’on surt la pasta de carn  enganxa a un pal, i el tracte fred i estrany amb el personal, no es cap experiència inoblidable.. Però  òstia, són bens bons i barats !! I a mès, La Turca, té un caire diferent, que fa que aquest local es diferenciï de la resta.


Consell pel Criticat: Poca cosa se’ls hi pot demanar… La veritat, es que quan es va a fer un kebab tampoc vas amb la intenció de exigir gaire. I d’aquí un en surt ben content!

Puntuació:

Neteja: 7 plàtans

Atenció. 6 plàtans

Menjar: 6 plàtans

Total: 6,3 plàtans



No hay comentarios:

Publicar un comentario