11 ene 2015

Frankfurt Cal xavi



Puntuació: 6,7
                 
Preu mitjà: 10€ - 15€ 

Carrer del Abat Oliva, 66 (Manresa)



Frankfurt-Bar de referència a Manresa, que sol està molt regentat per jovent pijotero, i amants de l’esport; però que hi ha sempre molta gent i de totes les edats.

Com tots el llocs de menjar ràpid,  no és tant barat com sembla, i tampoc  hi ha res diferent que en altres bars d’aquest tipus: entrepans, braves, cervesa, futbol, i molt soroll;  però almenys,  la qualitat del menjar és bona, i el gust també!


Això si, fa poc, han introduït una  novetat en la seva carta, que almenys durant una temporada els pot ajudar a diferencar-se una mica de la resta, ja que han pujat al carro de  la nova moda culinaria del moment:  LES HAMBURGUESES!!


Han introduït uns 6 tipus d’hamburgueses, i nosaltres ens vam demanar aquestes:


Hamburguesa d’aglà: un senyora hamburguesa de porc de 200g, acompanyada amb pernil d'aglà,ceba caramelitzada  canonges i formatge, que quasi no hi cap a la boca! has de desencaixar la mandibula com si fossis una puta serp per poder fotra-li una caixelada a l’hamburguesa aquesta, i si tens l’estómag petit, probablement hagis d’estar un parell de dies peïnt aquest troç de carn!! Ah! I també t’hi foten un bon grapat de patatones d’acompanyament, o si ets més de verd, pots escollir que t’hi posin una amanideta!! Tot això, per 11€!




La Moreneta: és una Hamburguesa  de porc  de 100g, que nosaltres vam canviar per una de vedella (sense cap problema per part del cambrer), que ve amb pà de sègol negre, formatge, ou, tomàquet i enciam; També acompanyada, amb uns natxos, formant una combinació perfecta d’ingredients, per disfrutar de valent menjant aquesta joia!! De la qual, fins i tot el nom és bonic!! ..i  per un mòdic preu, de 6€!



I que vam fer baixar avall amb unes canyetes ben fresques!
 
Cal destacar, en Xavi . Gerent del local, és un tio molt enrollat i sempre disposat a fotre la brometa i ambient al seu local, i que sol implicar-se en festes i fires de la ciutat. També és força amant de liar-la, fotent pantalles gegants al carrer per veure el futbol, i festes varies.

Consell pel Criticat: Si segueix el bon rotllo que es respira al local, i renovant-vos com ja esteu fent, la cosa segur que seguirà tirant!

Puntuació:

Neteja: 6 plàtans

Atenció: 7 plàtans

Menjar: 7 plàtans

Total: 6,7 plàtans






 

No hay comentarios:

Publicar un comentario