14 ene 2015

La Bella Napoli

Puntuació: 7,6

Preu mitjà: 20€ - 35€

C/ Margarit 12-14 Barcelona



Aquest cop vam anar visitar un petit racó d'Itàlia el mig de Barcelona. Només arribar et poses en el paper! Et reben amb Buongiorno! Tots els cambrers parlant amb Italià. Un petit detall que fa sentir-te més a prop d'Itàlia i sobretot degustar menjar Italià.

El local és modern, senzill però amb classe i amb ambientador a peus. Poder perquè vam seure el costat de la cuina o perquè es van deixar de ventilar-lo. Després quan van obrir les finestres feia una olor molt més agradable.

Ei! Tenen forn de llenya per les pizzes!!!

Nosaltres vam degustar el següent:

-Insalata Bella Napoli: amanida verda d'enciam de cogollo acompanyat per una bona tonyina. Però una pèssima col de Brussel·les i favetes, sense sabor... Ara resumint era una amanida molt fresca!



- Pasta con carne: resultar ser el típic estofat de vedella amb ceba, pastanaga i el seu xup xup amb vi blanc unes horetes, acompanyat per pasta. Aquí segurament haguérem posat patata.
El plat està terriblement bo, quin grandíssim estofat!! Visca el cuiner!



-Pizza la Bella Napoli: feta al forn de llenya, massa molt fina. Fins aquí tot bé. La mozzarella escassa i amb poc gust, el pebrot vermell en excés, cosa que feia que tot el sabor de la pizza fos a pebrot escalivat. Ah! També portava pernil o això penso. Potser senzillament hi van caure quatre trossets...


Aquí no estàvem molt per dolços així que vam passar directament el cafè. On vam decidir degustar un caputxino. No tenia re especial ni de bo ni de dolent senzillament un caputxino...Ara hauria sigut tot un detall deixar el plat i la nansa netes.



Consell pel criticat: 3€ per una aigua?, 3€ una Coca-cola?, 3€ un xarrup de birra?...Bon dia! Això que és!!!!!? Hauríeu d'acabar de rebaixar alguns preus! I millorar les pizzes, si..,bona massa, però poc més...

Puntuació:

Neteja: 7 plàtans.

Atenció: 8 plàtans.

Menjar 8 plàtans.

Total: 7,6 plàtans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario