31 ene 2015

Burguer King



Puntuació: 4,3

Preu mitjà: 1 - 10€

Carrer Bisbe, s/n (Pol Ind Els Trullols)

Feia uns quants anyets que no trepitjavem el Burguer King, i us ben asseguro, que tornaran a passar-ne uns quants més, abans no hi tornem a anar.


No cal explicar, com és aquest lloc, perquè segur que tots ja ho sabeu.. Evidentment, l’han modernitzat, perquè amb el temps que feia no en trepitjaven cap, n’han passat moltes de coses!!


Això si, molt modern, però brut! Els peus, se t’enganxen a terra, i encara que hi havia una noia que estava voltant per les taules intentant que quedessin netes, amb un drap brut i humit de tot el dia, no sé si el que fa és netejar, o embrutar més…  I això de tenir cuina oberta? S’ho han pensat bé? Fot fàstig! Veure els carros plens de coses, i com remenen tots els productes… crec que seria millor no veure-ho! 


El que seria interessant, seria poder veure, com fan les hamburgueses!! Que foten gust de tot menys de vedella!


Total, vam acabar demanant:


Doble cheeseburguer bacon: Doble? Quina caca d’hamburguesa…  hi havia dos hamburgueses primes i aixutes..., uns troços de carn que deuria ser el bacon, i una mena de plastilina groga, que allà en diuen formatge.  Tot embatomat de salsa ketchup i mostassa, perquè no notis el gust tant dolent de la carn!



Crispy chicken: Una mica més acceptable.. Com a mínim, tenia gust a pollastre! Això si, l’arrebossen tant, que quasibé hi ha més arrebossat que tall! També portava tomàquet, i enciam, però dos fulletes eh.. sense passar-se, que l’enciam és massa sa! També estava ben pringat de mahionesa.


Patates fregides: típiques patates recongelades amb oli brut…


I vam fer postres i tot! Una gofre de sirope de xocolata amb una bola gelat. Tot ben artificial, però gràcies a això ens vem poder treure el mal gust del menjar!


Consell pel Criticat: Hi ha algú en aquest món, que li agradi el puto pepinillo que posen a totes les putes hamburgueses????

Puntuació:


Neteja: 5 plàtans

Atenció. 5 plàtans

Menjar: 3 plàtans

Total: 4,3 plàtans



No hay comentarios:

Publicar un comentario